Η Ρεάλ θα πληρώσει μπόνους στην Τσέλσι λόγω του Αζάρ

Η Ρεάλ θα πληρώσει μπόνους στην Τσέλσι λόγω του Αζάρ

Η Τσέλσι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ, διότι ο Εντέν Αζάρ θα την κάνει πλουσιότερη κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 14ο Champions League της ιστορίας της, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ χάρη στο γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης στο τελικό του διεξήχθη στον «Stade de France».

Πάντως έχει και η Τσέλσι να πανηγυρίζει με την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η βασίλισσα αναμένεται να καταβάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στους Μπλε σαν μπόνους, λόγω του Εντέν Αζάρ.

H Τσέλσι παρέδωσε τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στους «μερένγκες» και ως αντάλλαγμα θα πάρουν 17.500.000 ευρώ με την υπογραφή του Εντέν Αζάρ. Το ποσό αυτό προβλεπόταν στους όρους του συμβολαίου της πώλησης του Βέλγου επιθετικού στη Ρεάλ από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2019, σε περίπτωση που οι Ισπανοί κατακτούσαν τον τίτλο.

Παρότι ήδη τα 115.000.000 του αρχικού ποσού φαίνονται πάρα πολλα, παρότι αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια και συνολικά 83 λεπτά στο φετινό θεσμό, η Ρεάλ οφείλει να αποζημιώσει τους Άγγλους, αυξάνοντας περαίτερω τις δαπάνες της για τον Αζάρ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ