Ρόμπερτσον: «Κάποιος είπε στους φίλους μου ότι τα εισιτήρια που τους έδωσα ήταν πλαστά»

Ρόμπερτσον: «Κάποιος είπε στους φίλους μου ότι τα εισιτήρια που τους έδωσα ήταν πλαστά»

Η παρέα του Άντι Ρόμπερτσον ήταν μεταξύ αυτών που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από το χάος που επικράτησε έξω από το Σταντ ντε Φρανς, πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League.

Η σέντρα του τελικού του Champions League δόθηκε με 37 λεπτά καθυστέρηση λόγω του μποτιλιαρίσματος που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς έξω από το Sta de France

Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς που ταλαιπωρήθηκαν ήταν και η παρέα του Άντι Ρόμπερτσον η οποία άκουσε την ατάκα πως τα εισιτήρια που τους είχε δώσει ο μπακ των «Reds» ήταν πλαστά.

«Νομίζω πως πολλές οικογένειες (των παικτών της Λίβερπουλ) επηρεάστηκαν απ ό,τι έγινε. Προφανώς όλοι πήραμε εισιτήρια μέσω του συλλόγου, εγώ τα έδωσα σε κάποιους φίλους μου. Κάποιος τους είπε λοιπόν πως αυτά είναι πλαστά. Προφανώς και δεν ήταν πλαστά, αφού τα πήραν μέσω εμού. Μετά η Αστυνομία έριξε σπρέι πιπεριού στον κόσμο. Δεν ήταν καλά οργανωμένος ο τελικός, πρέπει να έχεις μια είδους συμπάθεια για όλο τον κόσμο που ήρθε ως εδώ για να παρακολουθήσει τον τελικό. Η UEFA θα έπρεπε να διοργανώσει καλύτερα αυτόν τον τελικό, δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Πρέπει να μιλήσω με την οικογένεια και τους φίλους μου, για να δω τι ακριβώς συνέβη. Ευτυχώς όλοι είναι καλά, οπότε αργότερα θα μάθω λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ