Μαρτίνς: «Πολύ καλή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα, στόχος μας η πρόκριση» (vid)

Μαρτίνς: «Πολύ καλή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα, στόχος μας η πρόκριση» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, χαρακτηρίζοντας δυνατή αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά τυχερός στάθηκε στην κλήρωση, καθώς έπεσε σε ένα από τα δυσκολότερα εμπόδια που θα μπορούσε να βρει μπροστά του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία ήταν και η πιο δύσκολη ομάδα του υπογκρούπ των υποψήφιων αντιπάλων τους σε αυτήν την πρώτη κλήρωση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και χαρακτήρισε δυνατή αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δει τη δουλειά που κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια, είναι πραγματικά μια πρόκληση για εμάς, όμως κι εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο στόχος μας είναι φυσικά να προκριθούμε.

Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, όμως είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ