Ολυμπιακός: Η εξαίρεση του Ανδρέα Μπουχαλάκη (vids)

Ολυμπιακός: Η εξαίρεση του Ανδρέα Μπουχαλάκη (vids)

Ο διεθνής μέσος είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί στα δύο ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά και υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι.

Στη Χάιφα για το αυριανό παιχνίδι με την Μακάμπι (20/7, 20:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο Ισραήλ γνωρίζοντας ότι θα έχουν μια δύσκολη αποστολή, αλλά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα (27/7).

Διαβάστε επίσης: Το «τραύμα» της Μακάμπι στο «Σάμι Οφέρ» και ο… Ελ Αραμπί

«Είναι μια ομάδα με επιμονή, έχει ποιότητα και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι σαν δυο τελικοί για εμάς. Και είναι και τα δυο ματς πολύ σημαντικά για εμάς γιατί έχουμε να δώσουμε πολλούς τελικούς για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για το Ισραήλ.

Δηλώσεις που αποτυπώνουν τη δυσκολία της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μην πέσει θύμα έκπληξης, όπως έγινε την τελευταία φορά που έπαιξε σε προκριματικά Champions League με ομάδα από το Ισραήλ. Αναφερόμαστε στη σεζόν 2016/17, όταν οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον γ’ προκριματικό γύρο.

Τότε το πρώτο παιχνίδι είχε πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στον επαναληπτικό οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πάρουν την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 1-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στον Ολυμπιακό. Από όσους είχαν αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, μόνο ένας υπολογίζεται για τις μάχες με την Μακάμπι Χάιφα: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί με τους: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φορτούνη, Ντουρμάζ και Ιντέγε, ενώ είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή οι Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης και Τσόρι. Στον πάγκο είχαν μείνει οι Λεάλι, Βούρος, Μαζουάκου και Πάρντο.

Στον επαναληπτικό που είχε πραγματοποιηθεί στην έδρα της Χάποελ, ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί με την εξής 11άδα: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Ιντέγε. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή οι Μαζουακού, Πουλίδο και Μανιάτης, ενώ στο πάγκο υπήρχαν ακόμα οι Λεάλι, Βούρος, Ζντιέλαρ και Σεμπά.

Ο Μπουχαλάκης είναι η εξαίρεση. Ο μοναδικός που είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Χάποελ και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα. Ο διεθνής άσος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών και να συνεχίσει τον δρόμο τους προς τους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ