Η κατάσταση Ζινκερνάγκελ, Βρσάλικο, το πλάνο του Μαρτίνς και οι τραυματίες που επέστρεψαν

Η κατάσταση Ζινκερνάγκελ, Βρσάλικο, το πλάνο του Μαρτίνς και οι τραυματίες που επέστρεψαν

Ο Πέδρο Μαρτίνς έλαβε ευχάριστα μαντάτα από Ζινκερνάγκελ, Βρσάλικο και τους παίκτες που ήταν τραυματίες και ετοιμάζει το πλάνο πρόκρισης για τη Μακάμπι.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν τον Ολυμπιακό πριν από τα προκριματικά. Πέρυσι, στους αγώνες με τη Νέφτσι Μπακού, οι Ερυθρόλευκοι είχαν μείνει μισοί, με πάνω από 15 παίκτες να ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό. Φέτος, πάλι προέκυψαν προβλήματα, που προκάλεσαν ακόμη και δύο αλλαγές στη λίστα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. Ενώ ακόμη και μέσα στον αγώνα με τους Ισραηλινούς προέκυψαν αναποδιές. Οι οποίες, ωστόσο, δεν θα προκαλέσουν κανέναν νέο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς.

Εξηγούμαστε… Ο Πορτογάλος είδε τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ να συμμετέχει χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα της Παρασκευής, δείχνοντας ότι οι μικρές ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό ισχίο, στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, δεν ήταν τίποτε σοβαρό. Ετσι, τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έγινε αλλαγή στο Ισραήλ κυρίως λόγω κόπωσης, όχι επειδή είχε κάποια ενόχληση ή πρόβλημα τραυματισμού. Ετσι, θα είναι πάλι βασικός στο παιχνίδι του Φαλήρου, καθώς έκανε το πρόγραμμά του και θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Πλέον, μετά από καιρό ο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη και εκείνους που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Χασάν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις. Στις οποίες συμμετέχουν από την Παρασκευή, τόσο ο Γκάρι Ροντρίγκες όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ενώ σήμερα αναμένεται να προπονηθεί και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από μια βαριά γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες ημέρες και αυτός ήταν ο λόγος που βγήκε από τη λίστα πριν τα ματς με τη Μακάμπι.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σήμερα ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στις 21:00 το βράδυ, με σκοπό να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα της Τετάρτης και δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να επιλέξει να κάνει το ίδιο και τις επόμενες ημέρες. Στο διάστημα αυτό θα προσπαθήσει να καταλήξει στο πλάνο του επαναληπτικού με τη Μακάμπι Χάιφα. Και με στόχο ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί πολύ καλύτερος και να πάρει την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ