Ο Ταμπάτα, ο Ολυμπιακός και η Παλμέιρας που τον θέλει για… αντι-Σκάρπα! (Vids)

Ο Ταμπάτα, ο Ολυμπιακός και η Παλμέιρας που τον θέλει για… αντι-Σκάρπα! (Vids)

Στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και το όνομα του Μπρούνο Ταμπάτα για τα εξτρέμ. Τα 5.000.000 ευρώ που ζητάει η Σπόρτινγκ και η... Παλμέιρας

O Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη (27/7, 22:00), μετά την ισοπαλία στο Ισραήλ (1-1). Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το κομβικό ματς με τη Μακάμπι, όμως την ίδια ώρα φαίνεται πως «δουλεύουν» τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο πρώτος στόχος των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδος είναι η απόκτηση εξτρέμ, κάτι που θα γίνει μετά την αναμέτρηση με τη Χάιφα. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Μπρούνο Ταμπάτα που αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ που είναι από το πάνω ράφι και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες. Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι μιας και η Σπόρτινγκ συζητάει μεν την παραχώρηση του, αλλά δεν πέφτει κάτω από τα 5.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Ταμπάτα, ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός απασχολεί πολλές ομάδες από την πατρίδα του, ενώ προστέθηκε και η Παλμέιρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βγήκε στην αγορά για την απόκτηση μεσοεπιθετικού για τις δυο πτέρυγες, μιας και ο Γκουστάβο Σκάρπα που ακούγεται έντονα και για τον Ολυμπιακό δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ενώ παρακολουθούν στενά τον Ταμπάτα και γνωρίζουν τις προθέσεις της Σπόρτινγκ τηρούν στάση αναμονής στην υπόθεση ελέω φυσικά και της σημαντικής ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Όσον αφορά τα στοιχεία που διαθέτει ο Ταμπάτα (1.75 ύψος) στο παιχνίδι του είναι δεξιοπόδαρος και ταχύτατος τόσο με την μπάλα στα πόδια, αλλά και χωρίς αυτή. Του αρέσει να αγωνίζεται κατά κύριο λόγο από τα δεξιά της επίθεσης, όμως έχει παίξει αρκετά ματς και σαν αριστερό εξτρέμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Η ικανότητα του στο ένας με έναν είναι εντυπωσιακή, ενώ μπορεί και να δημιουργήσει, αλλά και να σκοράρει, με την αξία του να είναι πάνω από 4.000.000 ευρώ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την K20 της Ατλέτικο Μινέιρο, όμως σε ηλικία 19 χρονών πήγε στην Πορτογαλία και την Πορτιμονένσε από την οποία έφυγε το 2020 για τη Σπόρτινγκ έναντι 5.000.000 ευρώ.

Με την Πορτιμονένσε είχε 119 συμμετοχές 9 γκολ και 24 ασίστ, ενώ με τα λιοντάρια έχει συνολικά 52 ματς, 8 γκολ και 6 ασίστ. Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας Κ23, όπου έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ