Τι ετοιμάζει ο Μπαχάρ για τη ρεβάνς – Ο Πιερό και η εξέλιξη για Ατζιλί (vids)

Τι ετοιμάζει ο Μπαχάρ για τη ρεβάνς – Ο Πιερό και η εξέλιξη για Ατζιλί (vids)

Ο Μπαράκ Μπαχάρ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» - Το «τρικ» με τον Πιερό και τα τελευταία νέα για Ατζιλί.

Με ένα τυχερό γκολ του Χαζίζα στο 90+2’, η Μακάμπι Χάιφα γλίτωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό και χαμογέλασε στους Ισραηλινούς, οι οποίοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7). Ο Μπαράκ Μπαχάρ γνωρίζει ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο στο Φάληρο, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού αφήνει τα πάντα ανοιχτά, όσον αφορά την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε μετά το πρώτο ματς, με τον τεχνικό της Μακάμπι να τονίζει ότι η ομάδα του δεν τα παρατάει και θα πάει στο Καραϊσκάκη για να παλέψει.

Διαβάστε επίσης: Θέλει «μπαμ» με Πογιάνπαλο η ΑΕΚ (Vids)

«Τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά, εξαρτώνται από εμάς. Όλα είναι πιθανά. Η ατμόσφαιρα στον Πειραιά θα διαφορετική. Ομως πρέπει να πιστέψουμε», ανέφερε ο Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς. Ο προπονητής της Μακάμπι προβληματίζεται για την κατάκτηση του Ομέρ Ατζιλί, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον επαναληπτικό.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν λαμβάνει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ομέρ Ατζιλί θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδες, με στόχο να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το ιατρικό τιμ της Μακάμπι έχει πέσει πάνω στον 28χρονο, που κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους. Ο Μπαράκ Μπαχάρ είναι αποφασισμένος να περιμένει τον διεθνή εξτρέμ μέχρι την τελευταία στιγμή, για να τον έχει στη διάθεσή του, έστω και ως αλλαγή για λίγα λεπτά.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, ο 42χρονος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγή σέντερ φορ και να χρησιμοποιήσει στη βασική 11άδα της Μακάμπι τον Πιέρο αντί του Ντέιβιντ. Ο επιθετικός από την Αϊτή, ο οποίος αποκτήθηκε στη φετινή μεταγραφική περίοδο, στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Μπήκε στο παιχνίδι στο 60’ αντί του Ντέιβιντ και στο 78’ είχε δοκάρι. Ο 27χρονος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν ιδιαίτερα κινητικός και ο Μπαρκά Μπαχάρ θεωρεί ότι ο Πιέρο με την ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στη βασική 11άδα της Μακάμπι.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με την τελευταία προπόνηση των Ισραηλινών πριν το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης στο Καραϊσκάκη.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα, η Μακάμπι Χάιφα θα πραγματοποιήσει κανονικά την τελευταία προπόνηση της στο φαληρικό γήπεδο, στο οποίο θα διεξαχθεί μια μέρα αργότερα και το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ