«Καμπάνα» σε οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα για ρίψη αντικειμένων σε παίκτες του Ολυμπιακού

«Καμπάνα» σε οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα για ρίψη αντικειμένων σε παίκτες του Ολυμπιακού

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές για τις ρίψεις αντικειμένων των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Ισραήλ και το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, καθώς παρότι κρατούσε το 1-0 μέχρι το 90ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με ένα πολύ τυχερό τέρμα, «άρπαξαν» την ισοπαλία και τα πάντα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να μην ηττηθεί για ακόμη μια φορά σε προκριματικά, και μάλιστα σε μια «καυτή» έδρα, που δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα είχαν άσχημη συμπεριφορά και πετούσαν συνεχώς αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα φυσικά τη φάση του τραυματισμού του Γιώργου Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε πέσει στην περιοχή της Χάιφα και υπήρξε «βροχή» αντικειμένων. Από αναπτήρες, μέχρι σακούλες και πίτες, έπεσαν δεκάδες αντικείμενα, με την αστυνομία του Ισραήλ ωστόσο μετά το ματς να κάνει τη δουλειά της.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει έναν 22χρονο και έναν 15χρονο για τις ρίψεις αντικειμένων στους «ερυθρόλευκους». Οι δυο τους προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και μετά από την ανάκριση που τους έγινε, αποφασίστηκε να τους επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 60 μέρες, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία του Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ