Βαλβέρδε : «Περιμέναμε μια άλλη Ρόμα»

Βαλβέρδε : «Περιμέναμε μια άλλη Ρόμα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα τονίζοντας πως δεν περίμενε έτσι την ιταλική ομάδα. ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκρυψε την τεράστια απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στη Ρόμα, λέγοντας πως οι τζιαλορόσι ήταν πιο επιθετικοί και δυνατοί στο παιχνίδι, κάτι που δεν περίμεναν στην Μπαρτσελόνα και το πλήρωσαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλβέρδε:

«Ήταν μία αναμέτρηση στην οποία δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοί μας ήταν πιο aggressive και δυνατοί. Τους πήγαν όλα όπως τα ήθελαν, αλλά οφείλουμε να τους συγχαρούμε. Από την πλευρά μας σε κανένα σημείο του ματς δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε. Στεναχωριόμαστε για τους οπαδούς μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν μπορείς πάντα σε όλες τις διοργανώσεις να φτάνεις μέχρι τέλους. Τώρα πάμε για τους δύο τίτλους που μας μένουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από την Ρόμα.

Σε ερώτηση αν αναλαμβάνει την ευθύνη για τον αποκλεισμό απάντησε: «Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για όλα, αυτός που φτιάχνει την 11αδα, αυτός που κάνει τις αλλαγές…»

Τόνισε επίσης ότι «δεν ήταν έκπληξη η προσέγγιση που έδειξε ο αντίπαλος στο ματς». Παραδέχτηκε ωστόσο «ότι περιμέναμε μια άλλη Ρόμα». Όταν ρωτήθηκε για τις καθυστερημένες αλλαγές, είπε: «Θεώρησα ότι η ομάδα είχε αρκετή εμπειρία για να κρατήσει το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ