Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τσέλσι 1-0: Οι Κροάτες σόκαραν την Τσέλσι!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τσέλσι 1-0: Οι Κροάτες σόκαραν την Τσέλσι!

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, επικρατώντας με 1-0 της Τσέλσι στην Κροατία.

Έκπληξη με το… καλημέρα στους ομίλους του Champions League!

Η Τσέλσι μπορεί να ήταν καλύτερη και να έκανε περισσότερες τελικές από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο οι Κροάτες κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα τους, σοκάροντας τους Λονδρέζους από την 1η κιόλας αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το υπέροχο γκολ του Όρσιτς στο 13′ ηταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Έτσι, οι Λονδρέζοι έφυγαν με «σκυμμένα τα κεφάλια» στην «παρθενική» τους κόντρα απέναντι σε σύλλογο της Κροατίας, γνωρίζοντας την 2η ήττα τους μακριά από την έδρα τους σε 12 ματς (8-2-2).

Διαβάστε επίσης: Γεννάνε και τα κοκκόρια του Αχιλλέα Μπέου – 800.000 ευρώ πρόταση για τον Φερνάντες από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Για τους γηπεδούχους η 6η νίκη στην 43η συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς τους.

NTINAMO: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (76’Λάουριτσεν), Αντέμι (89’Μπατούρινα), Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς (98’Ντρμιτς). Σ.Ριστόφσκι, Λιούμπιτσιτς, Μίσιτς, Σούταλό, Πέριτς, Όρσιτς (77’Σπίκιτς).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τσίλγουελ (71’Κουκουρέγια), Κουλιμπαλί, Αθπιλικουέτα (46’Ζίγιες), Φοφανά, Μάουντ, Τζέιμς, Κόβατσιτς (59’Ζορζίνιο), Χάβερτς, Στέρλινγκ (75’Πουλίσικ), Ομπαμεγιάνγκ (59’Μπρόγια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ