Γεννάνε και τα κοκκόρια του Αχιλλέα Μπέου – 800.000 ευρώ πρόταση για τον Φερνάντες από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Γεννάνε και τα κοκκόρια του Αχιλλέα Μπέου – 800.000 ευρώ πρόταση για τον Φερνάντες από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Οι Ρώσοι επιμένουν για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες – Επιβεβαίωσε τις επαφές ο ατζέντης του Ισπανού – Πόσα ζητάει ο Βόλος.

Μετά την πώληση του Τόμας Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ο Βόλος ετοιμάζεται να πουλήσει και τον Πάολο Φερνάντες, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Θεσσαλοί παραχώρησαν τον 32χρονο επιθετικό στην Ενωση και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη ρώσικη ομάδα για να πουλήσουν και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Ρωσία, η ομάδα της Μόσχας ανέβασε την πρότασή της και πλέον προσφέρει 800.000 ευρώ στον Βόλο για τον 24χρονο, χωρίς όμως ακόμα να έχει βρει ακόμα τη «χρυσή τομή» με τους Θεσσαλούς.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό μπλόκο στην πασαρέλα της Βασίλισσας

«Η Σπαρτάκ Μόσχας αύξησε την προσφορά στις 800 χιλιάδες ευρώ. Ο Βόλος εξακολουθεί να μην συμφωνεί με τη πώληση του Πάολο», αναφέρουν οι Ρώσοι, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή μάλιστα να επιβεβαιώνει τις επαφές των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Ρωσία, οι Θεσσαλοί ζητούν 1.5 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζον, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 268 λεπτά. Πέρσι, έπαιξε συνολικά σε 30 αναμετρήσεις και είχε 6 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ