«Βασιλικό» ρεκόρ: Η Ρεάλ άλλαξε 33 πάσες σε 96 δευτερόλεπτα στο γκολ του Αζάρ (pic, vids)

«Βασιλικό» ρεκόρ: Η Ρεάλ άλλαξε 33 πάσες σε 96 δευτερόλεπτα στο γκολ του Αζάρ (pic, vids)

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ «ζάλισαν» τους αντίστοιχους της Σέλτικ στο 3-0 του Έντεν Αζάρ, σημειώνοντας με τις πάσες τους ένα «θρυλικό» ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να περάσει σαν «σίφουνας» από τη Σκωτία, επικρατώντας της Σέλτικ άνετα με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ήταν ο Έντεν Αζάρ ο οποίος κάλυψε επάξια το κενό του Καρίμ Μπενζεμά που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση.

Ο Βέλγος σταρ είχε συμμετοχή στο γκολ του Βινίσους, καθώς στη συνέχεια έδωσε ασίστ στον Μόντριτς, πριν σκοράρει ο ίδιος για το 3-0. Ένα γκολ το οποίο είχε και ιστορικό χαρακτήρα για τη Βασίλισσα.

Ο λόγος έχει να κάνει με το build up που έχει γίνει πριν σκοράρει ο άλλοτε άσος της Τσέλσι. Πιο συγκεκριμένα, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Σέλτικ, οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι άλλαξαν μεταξύ τους συνολικά 33 πάσες και μάλιστα το έκαναν σε 96 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό μεταβιβάσεων που έχουν προηγηθεί πριν από γκολ της Ρεάλ στο Champions League από τη σεζόν 2003/04, όταν και ξεκίνησαν να μετριούνται τέτοιου είδους στατιστικά.

Σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ έχει πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνολικά 434 γκολ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ