Γκουαρντιόλα: «Ρουτίνα το εγκώμιο του Χάαλαντ»

Γκουαρντιόλα: «Ρουτίνα το εγκώμιο του Χάαλαντ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν... βαριέται να τον αποθεώνει.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι το να επαινεί τον Ερλινγκ Χάαλαντ μετά από κάθε παιχνίδι, έχει γίνει μέρος της ρουτίνας του, μετά τα δύο τέρματα του Νορβηγού στην ευρεία εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Σεβίλλης για το Champions League.

Ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 12 γκολ σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τους πρωταθλητές της Premier League, μετά τη μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Οι δυο κινήσεις-ματ της ΑΕΚ στον μεταγραφικό επίλογο

Σε ηλικία 22 ετών και 47 ημερών, ο Χάαλαντ είναι ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει 25 γκολ στο Champions League, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Κίλιαν Μπαπέ. Ο Νορβηγός άσος, έφθασε στο συγκεκριμένο ορόσημο σε μόλις 20 αγώνες, αριθμός που επίσης αποτελεί ρεκόρ.

«Μου αρέσει αυτή η ρουτίνα, αλλά είναι μια ρουτίνα σε κάθε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, να με ρωτούν για αυτόν και τα τέρματά του. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να συνεχίσει αυτήν την ρουτίνα, αλλά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ, είναι ότι είναι πάντα μέσα στην φάση και πάντα με την αίσθηση ότι μπορεί να σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ».

Ο αρχηγός της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε είπε ότι ο Χάαλαντ απολαμβάνει το «τέλειο ξεκίνημα» στην ομάδα: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που έχει προσαρμοσθεί, είναι πολύ καλός, αλλά προφανώς, εκτός του σκοραρίσματος υπάρχει ένα άλλο κομμάτι του παιχνιδιού και σε αυτό είναι πιο δύσκολο να προσαρμοσθείς. Είναι συναρπαστικό να δούμε το αποτέλεσμα. Εάν σκοράρεις πολύ, μπορείς να γλιτώσεις άλλα πράγματα. Εάν συνεχίσει να σκοράρει, ξέρουμε ότι είναι θετικό για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ