Οι δυο κινήσεις-ματ της ΑΕΚ στον μεταγραφικό επίλογο

Οι δυο κινήσεις-ματ της ΑΕΚ στον μεταγραφικό επίλογο

Η ΑΕΚ «φούλαρε» στον μεταγραφικό επίλογο και προχώρησε σε δύο μεταγραφικές κινήσεις, που κάνουν τον Ματίας Αλμέιδα να... τρίβει τα χέρια του.

Γεμάτο δράση ήταν το φινάλε των μεταγραφών για την ΑΕΚ! Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η Ένωση «έτρεξε» με… χίλια, προκειμένου να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ και να χαρίσει στον Ματίας Αλμέιδα όλα τα «εργαλεία» που χρειάζεται.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (6/9), αφού μια από τις τρύπες στο ρόστερ της, που αφορούσε το κέντρο της επίθεσης, έκλεισε οριστικά, με τον Δικέφαλο να κάνει δικό του τον Τομ Φαν Βέερτ. Ο 32χρονος είναι ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» για τη γραμμή κρούσης της ομάδας, με την ΠΑΕ Βόλος να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις για τρεις στον Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ζινκερνάγκελ

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και συγκεντρώνει απόλυτα το «πακέτο» που έψαχνε ο Ματίας Αλμέιδα. Ουσιαστικά, ο Ολλανδός άσος καλύπτει όλα τα «θέλω» του Αργεντινού προπονητή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως παρτενέρ του Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή όσο και μόνος του.

Έτσι, η υπόθεση που έμεινε να απασχολεί πλέον την Ένωση μετά την απόκτηση του Φαν Βέερτ ήταν μια. Αυτή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Η ΑΕΚ ήταν σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Γάλλου ποδοσφαιριστή και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal και ο 30χρονος άσος να έρθει στην Ελλάδα.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περίμεναν με πολλή αισιοδοξία την απάντηση του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή μες την ημέρα και έτσι και έγινε, με την πίεση της Ένωσης να αποδίδει καρπούς και να πείθει τον Σιντιμπέ να πει το «ναι», προκειμένου να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για να πάρει επίσημη μορφή το deal, με τον έμπειρο μπακ να αναμένεται την Τετάρτη (7/9) στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο Σιντιμπέ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Μονακό από την οποία έμεινε ελεύθερος και έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λιλ, Τρουά και Έβερτον. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αμυντικό, που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και ως στόπερ σε τριάδα.

Κάπως έτσι, η Ένωση προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις μέσα σε λίγες ώρες και «τρέλανε» τόσο τον κόσμο της όσο και τον Ματίας Αλμέιδα, που πλέον έχει ότι χρειάζεται για να δουλέψει εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ