Άιντραχτ – Σπόρτινγκ 0-3: Η… άλωση της Φρανκφούρτης

Άιντραχτ – Σπόρτινγκ 0-3: Η… άλωση της Φρανκφούρτης

Η Σπόρτινγκ πέρασε σαν σίφουνας από την «Κόμερτσμπανκ Αρένα», επικρατώντας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0 και μπήκε με το... δεξί στη φάση των ομίλων του Champions League.

Με το… δεξί (και κάτι παραπάνω) η Σπόρτινγκ στη φάση των ομίλων του Champions League! Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας… άλωσαν τη Φρανκφούρτη, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας, επικρατώντας της Άιντραχτ με 3-0.

Έτσι, η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που ήταν στον πάγκο, ξόρκισε και την κατάρα, αφού κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη επί γερμανικού εδάφους μετά από 14 παιχνίδια, στα οποία μετρούσε 13 ήττες και 1 ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης: Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0: Έκρυψε την μπάλα ο Αίαντας…

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν… φτωχό από θέαμα, αφού το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που πήρε πίσω το VAR σωστά, αλλά το δεύτερο μέρος είχε τελείως διαφορετική εικόνα λόγω των Πορτογάλων, που ανέβασαν στροφές.

Με πρωταγωνιστή τον Έντουαρντς, ο οποίος μέσα σε δύο λεπτά είχε γκολ και ασίστ στον Τρινκάο (65′, 67′), η ομάδα του Ρουμπέν Αμορίμ εκμεταλλεύτηκε τα κενά των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι «αετοί» προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως μάταια, ενώ η Σπόρτινγκ στο 82′ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα, με τον Σάντος να βγαίνει στην κόντρα και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΑIΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς (84’Κνάουφ), Σο, Κόλο Μουανί, Καμάντα (84’Χασέμπε), Λεντς (46’Πελεγκρίνι), Εμπιμπέ (66’Μπορέ), Γκέτσε, Λίντστερμ (74’Αλάριο), Τούτα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αντάν, Ματέους Ρέις, Σεντ Ζουστ (52’Νέτο), Κοάτες, Μορίτα, Έντουάρντς (73’Ροχίνια), Ουγκάρτε, Τρινκάο (79’Παουλίνιο), Πόρο, Ινάσιο, Γκονσάλβες (79’Σάντος).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ