Νάγκελσμαν: «Είναι σημαντικό να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα»

Νάγκελσμαν: «Είναι σημαντικό να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα»

Τους τόνους για τους στόχους της Μπάγερν θέλησε να ρίξει ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν εν όψει της αναμέτρησης με την Ίντερ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, είπε ότι η ομάδα του πρέπει πάντα να συγκαταλέγεται στα φαβορί για το Champions League, αλλά θα χρειαστεί να μιλήσουν στο γήπεδο στη σημερινή (7/9) τους πρεμιέρα με την Ίντερ στο Μιλάνο.

Η Μπάγερν, που αποκλίσθηκε από τα προημιτελικά την περασμένη σεζόν, βρίσκεται στον τρίτο όμιλο μαζί με την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα και την τσέχικη, Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: 12 «σημάδια» στη φανέλα του (vids)

«Έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον αντίπαλο, μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση των ομίλων μπροστά μας και με αυτούς τους λίγους αγώνες των ομίλων, δεν έχεις πολύ χρόνο να παρουσιάσεις αδυναμίες. Και γι’ αυτό θα στοχεύσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα» είπε ο Νάγκελσμαν στους δημοσιογράφους, συνεχίζοντας:

«Η Μπάγερν πρέπει να είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί… Ένας σύλλογος αυτού του μεγέθους, με αυτήν την Ιστορία, θα πρέπει να είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί σε διεθνές επίπεδο για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο τέλος, είναι σημαντικό να μιλάμε λιγότερο για αυτό, και να κάνουμε περισσότερα».

Ο Νάγκελσμαν είπε ότι η ομάδα του περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι στη δευτεραθλήτρια της Serie A της περασμένης σεζόν:

«Η Ίντερ είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, δεν είναι εύκολο να την… κοροϊδέψεις. Ειδικά όταν κοιτάς την ενδεκάδα, προσπαθεί ξανά και ξανά να βγάλει τους αντιπάλους τους από το αρχικό τους πλάνο με απροσδόκητες κινήσεις. Είναι μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα, με παίκτες κορυφαίας ποιότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ