Επίδειξη ανωτερότητας για την Μπάγερν στο Μιλάνο (0-2) – Πεντάρα με χατ-τρικ Λέβα η Μπαρτσελόνα (5-1)

Επίδειξη ανωτερότητας για την Μπάγερν στο Μιλάνο (0-2) – Πεντάρα με χατ-τρικ Λέβα η Μπαρτσελόνα (5-1)

Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου του Champions League αφού «καθάρισε» με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο ενώ η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 στο «Καμπ Νου» τη Βικτόρια Πλζεν έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Λεβαντόφσκι.

Με στυλ και σχετική άνεση η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από το «Τζουζέπε Μεάτσα» με 2-0 επί της Ίντερ στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Champions League. Ανώτεροι οι Βαυαροί που πήραν αυτό που ήθελαν και έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τους «νερατζούρι» με το… καλησπέρα.

Από το ξεκίνημα η Μπάγερν έδειξε τις διαθέσεις της και αφού είχε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Κίμιχ, Κομάν και Μίλερ, βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25′. Ο Σανέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ονάνα κι έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη απόφαση από την ΚΕΔ: Ορίζει τον Σιδηρόπουλο και όχι ξένο διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ούτε μετά το γκολ των Βαυαρών άλλαξε το σκηνικό, με την ομάδα του Νάγκελσμαν μάλιστα να φτάνει κοντά στο 0-2, αλλά Ντέιβις, Μίλερ και Ζάμπιτσερ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε τριπλή ευκαιρία. Οι Βαυαροί κυριαρχούσαν απόλυτα και στο 37’ είχαν τριπλή ευκαιρία με Ντέιβις, Μίλερ και Ζάμπιτσερ.

Το 0-2 ήρθε στο 66′ όταν οι φιλοξενούμενοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Ντ’ Αμπρόζιο στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ. Η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο ματς, είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κορέα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ίντερ: Ονάνα, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ (72’Ντε Φράι), Μπαστόνι (72’Ντι Μάρκο), Ντούμφρις (72’Ντάρμιαν), Μκιταριάν, Μπρόζοβιτς, Τσαλχανόγλου (81’Γκαλιαρντίνι), Γκόσενς, Μαρτίνες, Ντζέκο (71’Κορέα).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ (75’Ουπαμεκανό), Ερναντές (84’Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (61’Γκορέτσκα), Κομάν (75’Γκνάμπρι), Μίλερ, Σανέ (84’Μουσιάλα), Μανέ.

Λέβα εσύ σούπερ σταρ

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 τη Βικτόρια Πλζεν έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ-τρικ. Ο Πολωνός παικταράς άνοιξε λογαριασμό και στο Champions League με τα μπλαουγκράνα κι ενώ την επόμενη αγωνιστική επιστρέφει στο Μόναχο για την τιτανομαχία με την Μπάγερν.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 13′ με κεφαλιά του Κεσί από ασίστ του Κουντέ και στο 34′ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0 με υπέροχη εκτέλεση από το ύψος της περιοχής. Η Πλζεν μείωσε με κεφαλιά του Βικτόρια μείωσε με κεφαλιά του Σικόρα στο 44′, αλλά η Μπάρτσα απάντησε άμεσα.

Από σέντρα του Ντεμπελέ ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 3-1 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 68′ ο 34χρονος επιθετικός έκανε χατ-τρικ για το 4-1 με εκπληκτικό πλασέ και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Φεράν στο 71′.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (46’Πικέ), Κουντέ, Κρίστιανσεν Άλμπα, Πέδρι (75’Γκάμπι), Κεσιέ (81’Πάμπλο Τόρε), Ντε Γιόνγκ, Ντεμπελέ (75’Ντεπάι), Φάτι (65’Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι.

Πλζεν: Στάνεκ, Χάβελ, Χέιντα, Περνίτσα, Γεμέλκα (86’Χόλικ), Κάλβατς, Μπούτσα, Σικόρα (79’Πίλαρ), Βλκάνοβα (78’Τσέρμακ), Μοσκέρα (79’Γίρκα), Τσόρι (66’Μπάσεϊ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ