Ισοπέδωση: Η Νάπολι διαλύει με 3-0 τη Λίβερπουλ στο ημίχρονο (vids)

Ισοπέδωση: Η Νάπολι διαλύει με 3-0 τη Λίβερπουλ στο ημίχρονο (vids)

Μαγικό πρώτο ημίχρονο για τη Νάπολι που έχει πετύχει τρία γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ ενώ έχει ένα δοκάρι κι ένα χαμένο πέναλτι.

Εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα κάθε οπαδού της πραγματοποίησε η Νάπολι στο πρώτο μέρος της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ. Το σφύριγμα του ημιχρόνου από τον Ντελ Θέρο Γκράντε βρήκε τους «παρτενοπέι» μπροστά στο σκορ με 3-0 κι ενώ έχουν στο ενεργητικό τους ένα δοκάρι κι ένα χαμένο πέναλτι.

Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα από τη σέντρα ο Οσιμέν είχε δοκάρι για τη Νάπολι και το γκολ ήρθε τελικά στο 5′ όταν ο Ζιελίνσκι ευστόχησε σε πέναλτι που υπέπεσε ο Μίλνερ κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή.

Το δοκάρι του Όσιμεν:

Το 1-0:

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα αποφεύγει Γιόκιτς και Ντόντσιτς μέχρι τον τελικό (pic)

Στο 18′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, για μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ, με τον Οσιμέν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Άλισον να τον νικά. Η Νάπολι έκανε ό,τι ήθελε στο ματς και στο 31′ έφτασε τελικά στο 2-0 με γκολ του Ανγκισά ύστερα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, αλλά το πάρτι δεν είχε τελειώσει ακόμη για το πρώτο μέρος.

Το χαμένο πέναλτι του Όσιμεν:

Το 2-0:

Στο 44′ ο απίθανος Κβαρατσκέλια έστρωσε στον Σιμεόνε που τρία λεπτά νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Όσιμεν και ο γιος του προπονητή της Ατλέτικο έκανε το 3-0 σε κενή εστία πανηγυρίζοντας έξαλα. Ένα ημίχρονο όνειρο για τη Νάπολι που είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με το 3-0 να είναι μάλλον τιμητικό για την ομάδα του Κλοπ.

Το 3-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ