Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0: Ο Ριτσάρλισον έλυσε τον γρίφο

Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0: Ο Ριτσάρλισον έλυσε τον γρίφο

Με τον Ριτσάρλισον να πετυχαίνει και τα δύο γκολ η Τότεναμ έκανε ξεκίνημα με το δεξί αφού επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ

Με τον Ριτσάρλισον να πετυχαίνει και τα δύο γκολ η Τότεναμ έλυσε τον γρίφο που της είχε βάλει για 70 λεπτά η Μαρσέιγ αφού επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί την φάση των ομίλων του Champions league.

Το ματς ήταν από την αρχή δύσκολο για τα Σπιρούνια αφού η μαζική άμυνα της Μαρσέιγ δεν άφηνε χώρους ώστε να βρουν ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Άλαν Πάρντιου νέος προπονητής του Άρη

Η Μαρσέιγ προσπαθούσε μάταια να βγει στην κόντρα και το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0. Όλα άλλαξαν στο 49΄αφού ο Εμπεμπά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και έδωσε πνοή στην Τότεναμ να βάλει τους Μασσαλούς στα καρέ τους.

Η Τότεναμ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέβασε την απόδοσή της και έψαξε με περισσότερη ένταση το γκολ, το οποίο ήρθε στο 76΄ με υπέροχη κεφαλιά του Ριτσάρλισον, που άνοιξε λογαριασμό στο Champions League.

Το ματς τελείωσε 5 λεπτά μετά αφού στο 81′ ξανά με κεφαλιά ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγραψε το 2-0 λύνοντας μια και καλή τον γρίφο και την πιθανή απώλεια βαθμών που μπορούσε να βάλει στην Τότεναμ η Μαρσέιγ.

Τότεναμ (Α. Κόντε): Γιορίς, Λενγκλέ (73′ Ντέιβις), Ρομέρο (73′ Τανγκάνγκα), Ντάιερ, Πέρισιτς, Μπετανκούρ (85′ Μπισούμα), Χόιμπιεργκ, Έμερσον (61′ Κουλουσέφσκι), Σον (Ντόχερτι), Ρισάρλισον, Κέιν

Μαρσέιγ (Ι. Τούντορ): Λόπεζ, Μπεμπά, Μπεϊγί, Ζιγκό (87′ Ουντέρ), Κλος (70′ Κολάσινατς), Βερετού (87′ Γκουεγέ), Ρονζιέ, Ταβάρες, Ζερσόν (50′ Μπαλέρντι), Γκεντουζί, Σουάρεζ (71′ Αρίτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ