«Μυθικός» Χάαλαντ: Σκοράρει σχεδόν δύο φορές συχνότερα στο Champions League από Μέσι και Ρονάλντο (pic)

«Μυθικός» Χάαλαντ: Σκοράρει σχεδόν δύο φορές συχνότερα στο Champions League από Μέσι και Ρονάλντο (pic)

Ένα ακόμα φοβερό στατιστικό του Έριλνγκ Χάαλαντ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε και στο Champions League o Έριλνγκ Χάαλαντ, μετά το εκρηκτικό του ξεκίνημα στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα με 4-0 απέναντι στη Σεβίλλη στην Ισπανία, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Η αυτοκριτική του Κορμπεράν, η (βιντεο)κριτική, τα λάθη και ο «άλλος» Ολυμπιακός…

Με αυτά τα δύο γκολ μάλιστα, ο Χάαλαντ βελτίωσε ακόμα περισσότερο το γκολ ratio που έχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τον χρόνο που χρειάζεται δηλαδή για να σκοράρει ένα γκολ στα ματς του Champions League.

Και τα νούμερα του δείχνουν ότι πρόκειται για ένα «τέρας» της φύσης, διότι ο Χάαλαντ σκοράρει σχεδόν δύο φορές συχνότερα από ότι οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όπως προκύπτει, ο Χάαλαντ σκοράρει στη διοργάνωση ένα γκολ ανά 61 λεπτά συμμετοχής, με τον Μέσι να έχει ένα γκολ ανά 104 λεπτά και τον Ρονάλντο ένα γκολ ανά 114!

Για την ιστορία, δεύτερος πίσω από τον Χάαλαντ είναι ο Μάριο Γκόμες με ένα γκολ ανά 102 λεπτά, ενώ τρίτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με ένα γκολ ανά 103 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ