Αλέγκρι: «Το ματς με τη Μπενφίκα είναι σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό»

Αλέγκρι: «Το ματς με τη Μπενφίκα είναι σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό»

Για την σημασία του ματς της Γιουβέντους με την Μπενφίκα μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Ιταλών Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο (14/9) τη Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επιδιώκοντας την πρώτη της νίκη, μετά την ήττα (2-1) από την Παρί Σεν Ζερμέν (8ος όμιλος) την περασμένη εβδομάδα.

«Έχουμε πάντα μεγάλη επιθυμία και αυτό μας οδηγεί μερικές φορές στο να θέλουμε να το παρακάνουμε. Οι αγώνες διαρκούν, έχουμε περισσότερα από 90 λεπτά για να τους κερδίσουμε και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να παίζουμε πάντα ως ομάδα», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: «Μετράω τις ημέρες…» (pic)

«Πρέπει να βρούμε ισορροπία. Μερικές φορές δεν μπορείς να σκοράρεις. Δεν είναι κρίμα αν το πρώτο ημίχρονο τελειώσει 0-0, το σημαντικό είναι να μην δεχθείς γκολ. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τη δουλειά του, με απλότητα. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται παίζοντας ως ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά το σημαντικό είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό», πρόσθεσε.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι ο Αργεντινός επιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν αποκάλυψε αν θα ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ ο τερματοφύλακας Σέζνι είναι αμφίβολος. Εκτός είναι οι Άλεξ Σάντρο, Αντριάν Ραμπιό και Μανουέλ Λοκατέλι.

«Η Μπενφίκα έχει μια σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία και έχει συνηθίσει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Είναι μια επιθετική ομάδα που έχει κερδίσει τα 11 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα και στη διοργάνωση», είπε ο Αλέγκρι. «Το αυριανό ματς δεν είναι καθοριστικό, αλλά είναι σημαντικό. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να είμαστε συμπαγείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ