Αλέγκρι: «Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία»

Αλέγκρι: «Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία»

Ο Αλέγκρι μίλησε μετά την ισόπαλη αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σαλερνιτάνα (2-2) και αρνήθηκε να σταθεί στη διαιτησία, παρότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις.

Η Γιουβέντους παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Σαλερνιτάνα, σε ένα αποτέλεσμα, που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό στο τέλος της χρονιάς, αφού η «γηραιά κυρία», έχασε δύο από τους βαθμούς, που θεωρούντο σίγουροι στον προγραμματισμό της ομάδας.

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0 και τη Γιουβέντους να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του, τέσσερις (!) φορές την κόκκινη κάρτα, εκ των οποίων, τρεις, για παίκτες των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: Για την επιστροφή στις νίκες μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Μάλιστα η «Γιούβε» πέτυχε κανονικό γκολ με τον Μίλικ (90+5′), το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα μετά την εξέταση του VAR, με τον προπονητή των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Δεν μιλάω ποτέ με τους διαιτητές. Ενα γκολ ακυρώθηκε, δεν ξέρω εάν ήταν κανονικό ή όχι. Μόνο, που θα ήθελα να δω τις εικόνες γιατί ο Καντρέβα ήταν στην ίδια ευθεία. Χρειάζονται περισσότερες εικόνες για να το καταλάβετε. Ωστόσο, πρέπει να αφήσουμε ήσυχους τους διαιτητές, πρωταγωνιστές των αγώνων είναι οι παίκτες.

Ήμουν περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχουν κάνει οι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ