Ανατροπή και 2/2 η Παρί (1-3) – Η Μπενφίκα σόκαρε τη Γιουβέντους στο Τορίνο (1-2, vids)

Ανατροπή και 2/2 η Παρί (1-3) – Η Μπενφίκα σόκαρε τη Γιουβέντους στο Τορίνο (1-2, vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα με ανατροπή από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα (1-3) και έκανε το 2/2 στον 8ο όμιλο, ενώ η Μπενφίκα «άλωσε» το Τορίνο, επικρατώντας με 2-1 της Γιουβέντους και βρίσκεται μαζί με τους Παριζιάνους στην κορυφή με 6 βαθμούς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 3-1 για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League, έχοντας έτσι το απόλυτο στη βαθμολογία.

Η Μακάμπι προηγήθηκε στο 24′ με τον Τσέρι, αλλά η Παρί αντέδρασε άμεσα καθώς στο 37′ ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1.

Η κατάσταση άλλαξε ολοκληρωτικά στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Παριζιάνους να ανεβάζουν ταχύτητα και να κάνουν την ανατροπή, με τον Μέσι αυτή τη φορά να βγάζει τρομερή ασίστ στον Εμπαπέ και ο νεαρός Γάλλος να κάνει το 1-2 στο 69′.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπακαμπού – Σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές (Vids)

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 88′.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν (55’Σεκ), Μπατουμπινσίκα, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (91’Τσιμποντά), Σερί, Λαβί, Αμπού Φανί, Ατζιλί (76’Νταβίντ), Χαζίζα, Πιερό (91’Ρουκάβτσια).

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ράμος, Μουκιελέ (83’Χακίμι) , Νούνο Μέντες, Βιτίνια (74’Ρουίθ), Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ (91’Σολέρ), Εμπαπέ.

Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2

Η Μπενφίκα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1, επεκτείνοντας το απίστευτο σερί της στις 12 συνεχόμενες νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι, οι Πορτογάλοι συγκατοικούν στην κορυφή μαζί με τους Παριζιάνους στους 6 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Αλέγκρι δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο.

Ο Μίλικ έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», κάνοντας το 1-0 μόλις στο 4′, αλλά η Μπενφίκα έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ζοάο Μάριο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 1-1 στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπενφίκα ανέβασε ρυθμούς, είχε περισσότερες τελικές (10-6) και κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Νέρες να σημειώνει το 1-2 στο 55′, ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (58’Ντε Σίλιο), Παρέδες, ΜακΚένι, Μιρέτι (58’Ντι Μαρία), Κόστιτς (70’Κιν), Βλάχοβιτς, Μίλικ (70’Φαγκιόλι).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γριμάλδο, Έντσο Φερνάντες (81’Αούρσνες), Φλορεντίνο Λουίς,  Νέρες (82’Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (86’Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (86’Ντράξλερ), Γκονσάλο Ράμος (82’Μούσα).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3
Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2

Η Βαθμολογία του 8ου ομίλου

1.Παρί Σεν Ζερμέν 6
2.Μπενφίκα 6
3.Γιουβέντους 0
4.Μακάμπι Χάιφα 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ