Τσέλσι – Σάλτσμπουργκ 1-1: Μοιρασιά στο ντεμπούτο του Πότερ

Τσέλσι – Σάλτσμπουργκ 1-1: Μοιρασιά στο ντεμπούτο του Πότερ

Η Τσέλσι παρότι προηγήθηκε με τον Στέρλινγκ έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, στο ντεμπούτο του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γκρέιαμ Πότερ έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τσέλσι μετά την απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ, όμως δεν μπόρεσε να το συνδυάσει με νίκη καθώς οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Το σκορ για τους Λονδρέζους, που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, άνοιξε ο Ραχίμ Στέρλινγκ  στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όμως οι Αυστριακοί βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αγγλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τσέλσι να πατά σαφώς καλύτερα και να έχει την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό της. Κάτι που ουσιαστικά κατάφερε να κάνει, έχοντας κατοχή πάνω από 60% στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Οι παίκτες του Γκρέιαμ Πότερ είχαν κάποιες στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, με κύρια εκείνη του Μέισον Μάουντ στο 41ο λεπτό. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 0-0.

Οι «μπλε» δεν άργησαν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, καθώς με το… καλημέρα του δεύτερου μέρους, και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Όσο όμως κι αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι Λονδρέζοι δεν μπορέσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε μια σιγουριά. Έτσι, η Σάλτσμπουργκ έφτασε στο 1-1 με τον Νοά Οκαφόρ στο 78′ και έφερε το ματς στα ίσα. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα (81’ Ζίγιεχ), Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Κόβασιτς (81’ Γκάλαχερ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάβερτς (66’ Λόφτους-Τσικ), Ομπαμεγιάνγκ (66’ Μπρόγια), Στέρλινγκ (84’ Πούλισικ)

Ζάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κον, Ντέντιτς, Μπερνάρντο, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σάιβαλντ, Καπάλντο, Κιάεργκααρντ (46’ Γκούρνα-Ντουάτ), Σούσιτς (70’ Καμερί), Σέσκο (70’ Αντάμου) Όκαφορ (85’ Κοϊτά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ