Ρόμα: «Ευκαιρία να βρούμε τη χαρά που μας λείπει τόσα χρόνια» δήλωσε ο Μόντσι

Ρόμα: «Ευκαιρία να βρούμε τη χαρά που μας λείπει τόσα χρόνια» δήλωσε ο Μόντσι

Ο Τεχνικός διευθυντής της Ρόμα Μόντσι, καθώς και ο τερματοφύλακας Άλισον Μπέκερ τοποθετήθηκαν μετά την κλήρωση των ημιτελικών που έφεραν στο δρόμο των Ρωμαίων τη Λίβερπουλ. Διαβάστε όσα δήλωσαν.

Αμέσως μετά το «ζευγάρωμα» της Ρόμα με τη Λίβερπουλ, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα Ραμόν Ροντρίγκεθ Βερδέχο, γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Μόντσι», δήλωσε πως η κλήρωση με τη Λίβερπουλ είναι η τέλεια ευκαιρία για να επιστρέψει η χαρά στον Ιταλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Μόντσι δήλωσε: «Είναι η τέλεια ευκαιρία για να βρούμε τη χαρά που δεν είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε τόσα χρόνια. Θα είναι δύσκολο γιατί η Λίβερπουλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Πρέπει να σκεφτόμαστε εμάς τους ίδιους και να κάνουμε ακριβώς αυτό που δείξαμε με τη Μπαρτσελόνα».

Εκτός του τεχνικού διευθυντή των «giallorossi», δηλώσεις έκανε και ο Άλισον Μπέκερ, ο τερματοφύλακας της Ιταλικής ομάδας, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της μεγάλης πρόκρισης απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δήλωσε: «Η Λίβερπουλ τα πηγαίνει περίφημα και στην πραγματικότητα δεν έχει χάσει ακόμη στο Champions League. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή τη φάση δεν έχει πολλές επιλογές. Με την Μπαρτσελόνα ήταν η ευκαιρίας μας να κάνουμε εντύπωση. Τώρα θέλουμε να το επαναλάβουμε, κρατώντας τα πόδια μας στο έδαφος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ