Παναθηναϊκός: Χαμηλοί τόνοι και προσήλωση στον στόχο

Παναθηναϊκός: Χαμηλοί τόνοι και προσήλωση στον στόχο

Η σπουδαία νίκη στην Τούμπα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν του αλλάζει την προσέγγιση.

Το «τρένο» του Παναθηναϊκού δεν έκανε στάση ούτε στην Τούμπα.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, παρότι βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΚ κατάφερε με δύο γκολ του Αϊτόρ στο δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσει με 2-1 του «δικεφάλου» του Βορρά, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κάνοντας το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Αιτόρ… βγάζει μάτια τη φετινή σεζόν και αποτελεί το σήμα κατατεθέν στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Στον πλανήτη… Αιτόρ όλα είναι πράσινα!

Η αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο των πρασίνων είναι στα ύψη και το μεγάλο διπλό στην Τούμπα δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς ενόψει συνέχειας.

Ο δρόμος για το 10/10 μέχρι το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ανοιχτός για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι μέχρι την 11η αγωνιστική, το «τριφύλλι» θα κληθεί να αντιμετωπίσει Αστέρα Τρίπολης και Άρη στη Λεωφόρο και Λαμία και Βόλο εκτός έδρας.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει συνέχειας και έχουν προσήλωση στον αμέσως επόμενο στόχο, δηλαδή το παιχνίδι με τον Αστέρα που ακολουθεί. Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κάνει σαφή δήλωση προθέσεων, χτίζοντας μέταλλο και χαρακτήρα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Άντραζ Σπόραρ αποκόμισε έναν τραυματισμό από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα, όμως η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί την Τρίτη (4/10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ