Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0: Χαλαρή «πεντάρα» των Βαυαρών

Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0: Χαλαρή «πεντάρα» των Βαυαρών

Ένα άνετο βράδυ πέρασε η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, φιλοδωρώντας τους Τσέχους με πέντε τέρματα (5-0), συνεχίζοντας έτσι αήττητη στους ομίλους της διοργάνωσης.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν η Μπάγερν Μονάχου, διαλύοντας τους Τσέχους εντός έδρας με σκορ 5-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αφού πρόλαβε να σημειώσει τρία γκολ. Στη συνέχεια πέτυχε ακόμα δύο για να πάρει τη νίκη που την ανεβάζει στους 9 βαθμούς, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς πόντο στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν που από το πρώτο κιόλας 20λεπτο βρισκόταν σε θέση οδηγού με τρία γκολ διαφορά. Η αρχή έγινε μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λερόι Σανέ μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Μουσιάλα.

Στο 13′ ήταν η σειρά των Λέον Γκορέτζκα και Σερτζ Γκνάμπρι να συνεργαστούν, με τον πρώτο να… σερβίρει και τον δεύτερο να διπλάσια τα τέρματα των Βαυαρών για το 2-0. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 21′ ο Σαντιό Μανέ έβαλε το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Μπάγερν βρήκε κι άλλο γκολ με τον Μουσιάλα στο 36′, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του VAR. Έτσι το 3-0 έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου.

Οι Γερμανοί δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν το πόδι από το… γκάζι και συνέχισαν να είναι επιθετικοί. Στο 51ο λεπτό, ο Μανέ βρήκε τον Σανέ και ο εξτρέμ της Μπάγερν έκανε το 4-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ήρθε και το 5-0 για τους Βαυαρούς, με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να βρίσκει κι εκείνος δίκτυα συμμετέχοντας στο… πάρτι.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με την Μπάγερν να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση που την κρατά με το απόλυτο των βαθμών στην κορυφή του ομίλου.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό (72’ Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις (46’ Στάνισιτς), Γκορέτζκα (72’ Ζάμπιτσερ), Χράφενμπερχ, Μουσιάλα (46’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σανέ (58’ Τελ), Μανέ, Γκνάμπρι

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Τβρντον, Πέρνιτσα, Χάβελ, Χέιντα (63’ Τιγιανί), Χόλικ, Εντιαγέ, Κάλβαχ, Κόπιτς (58’ Γίρκα), Βλκανόβα (46’ Γεμέλκα), Μοσκέρα (85’ Πίλαρ), Χορί (58’ Μπάσεϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ