Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0: Με… πούλμαν και Τσαλχάνογλου «καθάρισε» τους Καταλανούς

Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0: Με… πούλμαν και Τσαλχάνογλου «καθάρισε» τους Καταλανούς

Χάρη σε ένα γκολ του Τσαλχάνογλου η Ίντερ, που αμύνθηκε μαζικά σε όλο το ματς, επικράτησε με 1-0 της φλύαρης Μπαρτσελόνα η οποία κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό και φέτος.

Ένα γκολ του Τσαλχάνογλου ήταν αρκετό για την Ίντερ που επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελόνα και την άφησε στην τρίτη θέση του ομίλου. Φουλ άμυνα σε όλο το 90λεπτο για την ομάδα του Ιντζάγκι, που άντεξε στην πίεση και έφερε σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας τους Καταλανούς.

Η Μπάρτσα είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς από το ξεκίνημα, αν και η Ίντερ απείλησε πρώτη όταν ο Τερ Στέγκεν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τσαλχάνογλου στο 7′. Στο 23′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γκαρθία, αλλά νωρίτερα υπήρχε οφσάιντ και έτσι δεν δόθηκε η παράβαση.

Διαβάστε επίσης: Χειρουργήθηκε ο Βατσλίκ στην Τσεχία – «Η ζημιά αποκαταστάθηκε 100%», λέει ο γιατρός που διόρθωσε τη ζημιά

Ο Ντεμπελέ από τα δεξιά προσπαθούσε να δημιουργήσει για τους «μπλαουγκράνα», αλλά όλες του οι προσπάθειες έπεφταν σε τοίχο ενώ είχε και μία καλή στιγμή στο 36′ με σουτ. Τελικά η Ίντερ ήταν αυτή που βρήκε το γκολ με συρτό σουτ του Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 61′ ο Ντεμπελέ με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Ονάνα ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα και στο 67′ ο Πέδρι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Φατί. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η φάση που ξεσήκωσε μεγάλες διαμαρτυρίες από τους Καταλανούς όταν ο Ντούμφρις φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση.

Ιντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (76’Ατσέρμπι), Μπαζτόνι Ντιμάρκο (76’Ντούμφρις), Νταρμιάν (76’Γκόσενς), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (85’Ασλάνι), Μχιταριάν, Κορέα (56’Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Έρικ Γκαρσία, Αλόνσο (63’Μπαλντέ), Σέρτζι Ρομπέρτο, Κρίστενσεν (58’Πικέ), Μπουσκέτς, Πέδρι, Γκάβι (83’Κεσιέ), Ντεμπελέ, Ραφίνια (63’Φάτι), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ