Tρελαίνει κόσμο η Μπρίζ (2-0) – Νίκη «ανάσα» για Πόρτο (2-0)

Tρελαίνει κόσμο η Μπρίζ (2-0) – Νίκη «ανάσα» για Πόρτο (2-0)

Το 3 στα 3 έκανε η Μπρίζ που θριάμβευσε με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο άλλο ματς του ομίλου νίκη «ανάσα» πήρε η Πόρτο που νίκησε με 2-0 τη Λεβερκούζεν.

Tρελαίνει κόσμο στο φετινό Champions League η Μπρίζ αφού νίκησε και την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και έκανε τα 3 στα 3 στον όμιλο.

Την ίδια ώρα η Πόρτο νίκησε με 2-0 τη Λεβερκούζεν και πήρε νίκη «ανάσα» που την βάζει στο κόλπο για τους 16 της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τρεις στόπερ στο μυαλό του Μίτσελ και το «διάβασμα» της Καραμπάγκ

Τρένο η Μπρίζ!

Θέση στους 16 είναι έτοιμη να κλείσει η Μπρίζ που νίκησε και την Ατλέτικο με 2-0 και έφυγε στο +6 από τους υπόλοιπους διώχτες τους που έχουν μόλις 3 βαθμούς.

Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ καλύτερα αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη άμυνα των παικτών του Σιμεόνε.

Το κατάφεραν όμως στο 36′ όταν ο Τζούγκλα έκανε φοβερή ενέργεια και έδωσε σε κενή εστία στον Σοβά που πλάσαρε για το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 62′ με δράστη τον Τζούγκλα, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη που είναι μισή πρόκριση.

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν την ευκαιρία να επανέλθουν στο ματς αφού κέρδισαν πέναλτι στο 76′.

Όμως ο Γκριεζμάν αστόχησε, αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ με το ματς να τελειώνει με τρελά πανηγύρια από πλευράς Μπρίζ.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σιλά (89’Σπίλεερς), Μέιερ (78’Σόμπολ), Ονιεντικά, Φανάκεν, Νίλσεν, Μπούχαναν (78’Μπαλάντα), Σοβά, Τζουτγκλά (86’Νούσα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ρεϊνίλντο, Σάβιτς, Χιμένεθ (46’Κοντογκμπιά), Μολίνα, Κόκε, Βίτσελ, Γιορέντε (33’Κορέα), Καρασκό (80’Ζοάο Φέλιξ), Γκριεζμάν, Μοράτα (65’Κούνια)

Μπήκε στην υπόθεση πρόκριση η Πόρτο!

Σε ένα τρελό ματς στο πρώτο ημίχρονο η Πόρτο με δύο γκολ δτην επανάληψη νίκησε με 2-0 τη Λεβερκούζεν και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι Ασπιρίνες μπήκαν καλύτερα και στο 16′ σκόραραν με τον Χάντον Οντόι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στη συνέχεια υπήρξε ένα τρελό σκηνικό αφού στο 42′ ο Ταρέμι με προβολή σκόραρε αλλά το VAR υπέδειξε πως υπάρχει πέναλτι πριν υπέρ των Γερμανών. Έτσι το γκολ ακυρώθηκε και η Λεβερκούζεν είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ.

Όμως ο Σικ έχασε το πέναλτι αφού ο Ντιόγκο Κόστα απέκρουσε το πέναλτι και ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Ο γρίφος λύθηκε για τους δράκους στο 70′ με κεφαλιά του Ζαιντού ενώ το 2-0 έγινε στο 87’ όταν Ταρεμί βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γκαλένο και αυτός με πλασέ νίκησε τον Χραντέσκι κλειδώνοντας το ματς.

Στο τέλος η Μπάγερ έμεινε και με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Φρίμπονγκ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ