Πανδαισία: Όλα τα γκολ στο Champions League (vid)

Πανδαισία: Όλα τα γκολ στο Champions League (vid)

Παρακολουθήστε τα γκολ από τους αγώνες της Τρίτης του Champions League και τις εμφατικές νίκες Νάπολι, Μπάγερν, το 3x3 της Κλαμπ Μπριζ και τη νίκη της Λίβερπουλ και της Ίντερ.

Το Champions League επέστρεψε μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με σπουδαία ματς και μεγάλες ανατροπές στα ματς της Τρίτης.

Το παιχνίδι που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό της Νάπολι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όπου οι παρτενοπέι διέλυσαν τον Αίαντα με 6-1, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Λίβερπουλ νίκησε σχετικά άνετα με 2-0 τη Ρέιντζερς με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι βασικός.

Από εκεί και πέρα στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής, η Ίντερ νίκησε την Μπαρτσελόνα με 1-0 στο Μιλάνο με γκολ του Τσαλχάνογλου, ενώ η Μπάγερν για τον ίδιο όμιλο έκανε φύλλο και φτερό τη Βικτόρια Πλζεν με 5-0.

Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του φετινού Champions League, η Μαρσέιγ νίκησε με 4-1 τη Σπόρτινγκ στη Μασσαλία, ενώ η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Τέλος η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Κλαμπ Μπριζ νίκησε και την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και έκανε το 3×3 στον όμιλο ούσα μόνη πρώτη με 9 βαθμούς, ενώ στο άλλα ματς η Πόρτο επικράτησε της Λεβερκούζεν με 2-0.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0
Άγιαξ – Νάπολι 1-6
Μπάγερν – Πλζεν 5-0
Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0
Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ 4-1
Πόρτο – Λεβερκούζεν 2-0
Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ 0-0

Δείτε όλα τα γκολ των αγώνων της Τρίτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ