Σπαλέτι: «Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε»

Σπαλέτι: «Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε»

Σε μια τρομερή δήλωση προχώρησε ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά την εντυπωσιακή εξάρα των Ιταλών κόντρα στον Άγιαξ.

Η Νάπολι συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία την φετινή σεζόν. Αυτή την φορά «θύμα» των παρτενοπέι ήταν ο Άγιαξ τον οποίο και φιλοδώρησαν με έξι τέρματα, στην πιο βαριά ήττα του «Άιαντα», εδώ και 58 χρόνια.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των Ιταλών, Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του, τονίζοντας πως ακόμη και ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0: Χαλαρή «πεντάρα» των Βαυαρών

«Οι παίκτες μου έκαναν ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ωραίο να το βλέπεις. Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στον θρύλο της Νάπολι και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, για να προσθέσει:

«Έχουμε μέχρι στιγμής κάποια σπουδαία αποτελέσματα με μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League ενώ προσπαθήσαμε κάθε στιγμή να σκοράρουμε απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ήταν επίσης πολύ σκληροί ως αντίπαλοι, αφού έκαναν συνολικά 14 φάουλ έναντι 2 δικά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος ειλικρινά αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς γιατί αν δεν συμβεί αυτό τότε θα έχουμε πρόβλημα

Αν κοιτάξουμε στην Serie A θα δούμε πως αν δεν είχαμε νικήσει την Κυριακή, αυτοί που είναι πίσω μας θα μας είχαν φτάσει και θα μπορούσαμε μέσα σε μία εβδομάδα να βρεθούμε 6οι ή 7οι.

Είναι ωραία τώρα και το απολαμβάνουμε αλλά από τη στιγμή που τελειώνει το ματς, πηγαίνουμε σπίτι και απλά εστιάζουμε στο επόμενο ματς. Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία Κρεμονέζε που είναι σε καλή κατάσταση και γεμάτη κίνητρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ