Λειψία – Σέλτικ 3-1: Νίκη-ανάσα για τους «Ταύρους»

Λειψία – Σέλτικ 3-1: Νίκη-ανάσα για τους «Ταύρους»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σίλβα που πέτυχε δύο γκολ η Λειψία νίκησε με 3-1 την Σέλτικ και πήρε τους πρώτους της πόντους στο φετινό Champions League.

Με τον Αντρέ Σίλβα να πετυχαίνει δύο γκολ η Λειψία έκανε την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League αφού επικράτησε με 3-1 της Σέλτικ που βυθίστηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.

Η Λειψία μπήκε φουριόζα στο ματς όμως στα πρώτα λεπτά έπαθε ψυχρολουσία αφού ο Γκουλάτσι αποχώρησε με φορείο, δίνοντας τη θέση του στον αναπληρωματικό Μπλάσβιχ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει εκτός αποστολής ενόψει Καραμπάγκ μια 11άδα που… παίρνει πρωτάθλημα!

Στο 18′ ο Ενκουνκού σκόραρε όμως το VAR ακύρωσε σωστά το γκολ ως οφσάιντ με τη Σέλτικ να ξυπνάει αλλά να δέχεται γκολ από δικό της κόρνερ. Συγκεκριμένα στο 27′ μετά την εκτέλεση οι Γερμανοί βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα και ο Ενκουνκού έκανε το 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους αφού ο Φουρουχάσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκβαρντιόλ, έδωσε στον Ζότα και εκείνος στο 47′ με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Η Λειψία από εκείνο το σημείο κυριάρχησε. Αρχικά ο Σομποσλάι είχε δοκάρι στο 59′ ενώ στο 63′ σκόραρε αλλά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ.

Το 2-1 έγινε στο 67′ με δώρο του Χαρτ που έκανε λάθος μεταβίβαση και σε τετ α τετ ο Αντρέ Σίλβα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Γερμανούς.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 77′ όταν ο Σιμανκάν έβγαλε τέλεια μπαλιά προς τον Αντρέ Σίλβα και εκείνος ξανανίκησε τον Χαρτ για τι τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ