Ο Χέντερσον κάνει «μάγια» στον Σαλάχ – Τι κρύβεται πίσω από το γκολ του Αιγύπτιου κόντρα στη Ρέιντζερς

Ο Χέντερσον κάνει «μάγια» στον Σαλάχ – Τι κρύβεται πίσω από το γκολ του Αιγύπτιου κόντρα στη Ρέιντζερς

Ο Σαλάχ εχθές (4/10) έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στη Ρέιντζερς, με τον Χέντερσον να... κουνάει το μαγικό του ραβδί πριν την εκτέλεση.

Η Λίβερπουλ χθες πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους του Champions League για φέτος, νικώντας 2-0 τη Ρέιντζερς στο Άνφιλντ. Τα γκολ για των «κόκκινους πέτυχαν οι Άρνολντ στο 7′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Σαλάχ στο 53′ με εκτέλεση πέναλτι.

Φυσικά το γκολ Άρνολντ ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων βλέποντας τα highlights του αγώνα, ωστόσο και αυτό του Αιγύπτιου είναι άξιο αναφοράς για έναν διαφορετικό λόγο.

Διαβάστε επίσης:  Σέρτζι Ρομπέρτο: «Ούτε οι διαιτητές δεν ξέρουν τι σφυρίζουν»

Βλέποντας κανείς σε επανάληψη το πέναλτι του Σαλάχ θα πει ότι είναι μια συνηθισμένη εκτέλεση πέναλτι και δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο.  Άμα δει όμως κανείς πιο προσεκτικά την φάση, θα παρατηρήσει ότι πίσω από τον «Μο» βρίσκεται ο Χέντερσον, ο οποίος κάνει κάποιου είδους «μάγια» ώστε να ευστοχήσει ο συμπαίκτης του.

Συγκεκριμένα, καθώς ο Σαλάχ έκανε τον χαρακτηριστικό βηματισμό προς τη μπάλα για να εκτελέσει, ο Χέντερσον ήταν από πίσω του κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, πιθανότατα σε μία προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή του γκολκίπερ της Ρέιντζερς, Μακ Γκρέγκορ.

Όπως και να ‘χει το τρικ έπιασε και δεν είναι η πρώτη φορά. Ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε κάνει ο αρχηγός της Λίβερπουλ και στον τελικό του Community Shield, όταν ο Σαλάχ έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ