«Σβηστά» η Σίτι τη Κοπεγχάγη (5-0) – Θρίαμβος της Ντόρτμουντ στη Σεβίλλη (4-1)

«Σβηστά» η Σίτι τη Κοπεγχάγη (5-0) – Θρίαμβος της Ντόρτμουντ στη Σεβίλλη (4-1)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ντόρτμουντ με 4-1 κόντρα στη Σεβίλλη βάζοντας βάσεις πρόκρισης ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ διέλυσε τη Κοπεγχάγη με 5-0.

Πολύ μεγάλη νίκη για τη συνέχεια της στο Champions League πέτυχε η Ντόρτμουντ που νίκησε στην έδρα της άμεσης αντιπάλου της Σεβίλλης με 4-1.

Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ακόμα ένα πάρτι αφού νίκησε με 5-0 την αδύναμη Κοπεγχάγη.

«Άνετα» με Χάαλαντ η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το βιολί της και έκανε ακόμα ένα πάρτι με καλεσμένη τη Κοπεγχάγη  με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 7′ με πλασέ του Νορβηγού στην κίνηση απο σέντρα του Κανσέλο. Στο 33′ ο Χάαλαντ σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 40′ ο Γκρίλις σούταρε, ο Κοτσολάβα επιχείρησε να κόψει προ του Χάαλαντ και πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το σκορ 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 55′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαχρέζ ενώ το τελικό 5-0 έκανε στο 76′ με τον Άλβαρεζ να ανοίγει λογαριασμό στο Champions League.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο (57’Λιούις), Λαπόρτ, Σέρτζιο Γκόμεθ, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (66’Γουίλσον-Έσμπραντ), Γκρίλις, Μαχρέζ, Άλβαρες, Χάαλαντ (46’Πάλμερ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Κρίστιανσεν, Χοτσολάβα, Βάβρο, Ντικς (66’Άνκερσεν), Λεραγκέρ (79’Σέρενσεν), Γιοχάνεσον, Στάμενιτς, Νταραμί (56’Χάραλντσον), Κλάεσον (66’Μουκάιρο), Καραμόκο (46’Λουντ).

Kιτρινόμαυρος «θρίαμβος» στην Ανδαλουσία!

Η Ντόρτμουντ πέτυχε νίκη που βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στους 16 του θεσμού αφού θριάμβευσε με 4-1 κόντρα στη Σεβίλλη που συνέχισε τα απογοητευτικά αποτελέσματα.

Το 1-0 έγινε με φοβερό σουτ του Γκερέιρο στο 7′. Η Σεβίλλη απάντησε με γκολ του Ελ Νεσίρι αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR.

Οι Γερμανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 41′ με τον Μπέλινγχαμ να αδειάζει τον Γκουντέλι και να πλασάρει με το μυτάκι τον Μπόνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από 3 λεπτά ο Αντεγέμι με ωραίο σούτ έκανε και το 3-0.

Οι Σεβιγιάνοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και έβαλαν φωτιά στο ματς αφού στο 51′ ο Ελ Νεσίρι έκανε το 3-1. Το ματς όμως τελείωσε στο 75′ όταν ο Μπράντ με πολύ ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-4. Στο τέλος και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Μάλεν και τον Ντόλμπεργκ αντίστοιχα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Τέλες, Καρμόνα, Σάλας, Νάβας (46’Μοντιέλ), Γκουντέλι, Ράκιτιτς (62’Ντιλέινι), Χορδάν (77’Ντόλμπεργκ), Ίσκο (62’Πάπου Γκόμες), Σούσο (46’Λαμέλα), Εν Νεσιρί

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Εζκάν (85’Α.Παπαδόπουλος), Γκερέιρο (80’Ρόθε), Μενιέ, Ζίλε, Τσαν, Μπέλινγκχαμ, Μουκοκό (80’Μοντέστ), Μπραντ (85’Αζάρ), Αντεγέμι (64’Μάλεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ