Τσέλσι – Μίλαν 3-0: «Πάρτι» πρόκρισης για την Τσέλσι με… καλεσμένη τη Μίλαν! (vid)

Τσέλσι – Μίλαν 3-0: «Πάρτι» πρόκρισης για την Τσέλσι με… καλεσμένη τη Μίλαν! (vid)

Η Τσέλσι ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του... φαντάσματος της Μίλαν, νίκησε με 3-0 και πήρε κεφάλι για την πρόκριση στη φάση των «16»

Η Τσέλσι μπορεί να άργησε αλλά πήρε την πρώτη και πολύ σημαντική νίκη στον 5ο όμιλο του Champions League, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 3-0 της Μίλαν για την 3η αγωνιστική στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Οι «μπλε» του Λονδίνου ανέβηκαν στη 2η θέση με 4 βαθμούς (τόσους έχει και η Μίλαν), με την Σάλτσμπουργκ να είναι πρώτη με 5 πόντους και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ τελευταία με 3.

Η Τσέλσι πέτυχε την πρώτη της νίκη επί εποχής Πότερ και μπορεί πλέον, μετά τα δύο πρώτα στραβοπατήματα στον όμιλο, να φαντάζεται διαφορετικά το μέλλον της στη διοργάνωση.

Τρομερός Ρις Τζέιμς απόψε με γκολ και ασίστ, άνοιξε λογαριασμό ο Φοφανά ο οποίος όμως στο 38′ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Το σκορ για την αγγλική ομάδα ο Φοφανά στο 24′ με πλασέ μετά από ασίστ του Λόφτους-Τσικ σε φάση διαρκείας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ρις Τζέιμς. Ο Άγγλος μπακ «σέρβιρε» με σέντρα το γκολ στον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος σκόραρε από κοντά στο 56′ για το 2-0, ενώ ο ίδιος ο Τζέιμς έγραψε το τελικό 3-0 στο 61′ με γκολάρα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Φοφανά (38’ Τσαλόμπα), Κουλιμπαλί, Τιάγκο Σίλβα, Ρις Τζέιμς, Τσίλγουελ, Λόφτους-Τσικ, Κόβατσιτς (66’ Ζορζίνιο), Μάουντ (74’ Χάβερτς), Στέρλινγκ (74’ Μπρόγια), Ομπαμεγιάνγκ (65’ Γκάλαχερ)

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Μπάλο-Τουρέ, Τομόρι, Καλούλου, Ντεστ, Τονάλι, Μπενασέρ (73’ Πομπέγκα), Κρούνιτς (65’ Γκάμπια), Ντε Κετελάρε (65’ Ρέμπιτς), Λεάο (72’ Μπραΐμ Ντίαθ), Ζιρού (73’ Οριγκί)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής 5ου ομίλου

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0
Τσέλσι – Μίλαν 3-0

Βαθμολογία

  1. Σάλτσμπουργκ 5 (3-2)
  2. Τσέλσι 5 (4-2)
  3. Μίλαν 4 (4-5)
  4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική

Μίλαν – Τσέλσι
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ