Το παραμύθι της Σάλτσμπουργκ και ο νέος Έρλινγκ Χάαλαντ (vids)

Το παραμύθι της Σάλτσμπουργκ και ο νέος Έρλινγκ Χάαλαντ (vids)

H Σάλτσμπουργκ θέλει με νίκη κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ να συνεχίσει το παραμύθι που έχει ξεκινήσει στον πρώτο γύρο με τον Νοά Οκαφόρ να είναι αυτός που κλέβει την παράσταση.

Η Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει σήμερα τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Τα φώτα έχουν πέσει στο συγκεκριμένο ματς αφού οι Ταύροι βρίσκονται στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Εκεί υπάρχουν ομάδες μεγαθήρια με πολύ βαριά ιστορία και τίτλους όπως οι Μίλαν και Τσέλσι που με την ανακοίνωση των ομίλων φαίνονταν ότι θα καπαρώσουν αρκετά εύκολα τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη φάση των 16. Αλλά από την κλήρωση δεν προκρίθηκε και δεν αποκλείστηκε κανείς.

Διαβάστε επίσης: Οι 39 ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Ολυμπιακό (pics+vid)

Όμως η αυστριακή ομάδα είναι ένα project αρκετών ετών. Βρίσκουν παίκτες από χαμηλότερα πρωταθλήματα και τους δίνεται πάτημα να λάμψουν και να κάνουν μια μεγάλη μεταγραφή με τελευταίο παράδειγμα τον μυθικό Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τα βήματα του Νορβηγού φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο Ελβετός με ρίζες από τη Νιγηρία επιθετικός Νοα Οκαφόρ που έχει σκοράρει και τα 3 γκολ βάζοντας το όνομα του σε πολλά μπλοκάκια διάσημων σκάουτερ που βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο μεγάλο φορ.

Ταυτόχρονα η τιμή πώλησης είναι σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα για ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων αφού η χρηματιστηριακή του αξία είναι κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα case study. Μια ομάδα που παίζει σε ένα μη προηγμένο πρωτάθλημα αλλά δείχνει εμπιστοσύνη σε παιδιά όπως ο Οκαφόρ να παίξουν σε μεγάλα ματς και να φτιάξουν τις τέλειες προϋποθέσεις για μια μεγάλη μεταγραφή.



Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ