Οι 39 ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Ολυμπιακό (pics+vid)

Οι 39 ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Ολυμπιακό (pics+vid)

Στα 16 παιχνίδια που έχουν δώσει οι Ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν χρησιμοποιηθεί συνολικά 39 ποδοσφαιριστές – Ποιοι έχουν παίξει και ποιοι περιμένουν ακόμα την ευκαιρία τους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όταν οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 40’ με το αυτογκόλ του Ντόι, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 2-1.

Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και με τις αλλαγές του Μίτσελ να δίνουν το… έναυσμα της αντεπίθεσης (σ.σ Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρι Ροντρίγκες), έφυγαν με το «διπλό» από το Γεντί Κουλέ. Μια πολύ σπουδαία νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, με τους Πειραιώτες να ορθώνουν το ανάστημά τους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Οι 5+1 που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό (pics)

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός των πρωταθλητών χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος τον Ανδρέα-Ριχάρδο Ντόι, με τον νεαρό άσο να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 19χρονος, ο οποίος προέρχεται από τη Β’ ομάδα των Πειραιωτών, πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Ισπανό προπονητή και έγινε ο 39ος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη φετινή σεζόν. Μέχρι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ είχαν χρησιμοποιήσει 38 παίκτες. Χθες, στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Ανδρέα-Ριχάρδου Ντόι, με τον νεαρό να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του πειραϊκού συλλόγου.

Ποιοι είναι οι 39 ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν; Πρώτοι σε συμμετοχές είναι οι Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά, οι οποίοι έχουν παίξει στις 15 από τα 16 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι Ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ακολουθεί ο Αβιλα με 14 παιχνίδια. Από 13 έχουν οι Ελ Αραμπί και Βατσλίκ, 12 ο Σισέ και από 10 οι Βαλμπουενά και Κούντε.

Από την αρχή τη σεζόν μέχρι το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ, έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης οι Μπουχαλάκης (9 συμ.), Μπα (9 συμ.), Αγκιμπού Καμαρά (8 συμ.), Μανωλάς (8 συμ.), Γκάρι Ροντρίγκες (8 συμ.), Ιν Μπεόμ Χουάνγκ (8 συμ.), Ζινκερνάγκελ (7 συμ.), Ραντζέλοβιτς (7 συμ.), Ουί Τζο Χουάνγκ (7 συμ.), Βρσάλικο (7 συμ.), Μπιέλ (7 συμ.), Παπασταθόπουλος (5 συμ.), Ντε Λα Φουέντε (5 συμ.), Αμπουμπακάρ Καμαρά (4 συμ.), Μποουλέρ (4 συμ.), Τικίνιο (4 συμ.), Τζολάκης (3 συμ.), Βρουσάι (3 συμ.), Ρέτσος (3 συμ.), Κανέ (3 συμ.), Μπακαμπού (3 συμ.), Μαντί Καμαρά (3 συμ.), Μαρσέλο (2 συμ.), Χασάν (2 συμ.), Χάμες Ροντρίγκες (2 συμ.), Ανδρούτσος (1 συμ.), Κούτρης (1 συμ.), Σαμασέκου (1 συμ.), Ντόι (1 συμ.) και Καρβάλιο (1 συμ.).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ παρατάχθηκε για 16η φορά σε ισάριθμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με διαφορετική 11άδα. Μόνο 6 παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, κάποιοι εκ των οποίων αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τους Παϊτίμ Κασάμι και Αλέξανδρο Πασχαλάκη, οι οποίοι ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι ως ελεύθεροι στο τέλος Σεπτεμβρίου και ψάχνουν την πρώτη τους συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ