Τσάβι: «Θα δώσουμε τη ζωή μας κόντρα στην Ίντερ – Θέλουμε εκδίκηση»

Τσάβι: «Θα δώσουμε τη ζωή μας κόντρα στην Ίντερ – Θέλουμε εκδίκηση»

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ίντερ σε ένα παιχνίδι «τελικό» για εκείνη, με τον Τσάβι να δίνει το σύνθημα ενόψει του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν και τη ζωή τους για τη νίκη, ενώ επισήμανε πως θέλουν εκδίκηση για την ήττα στο προηγούμενο ματς.

Οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν. Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του Καμπ Νόου, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για εκδίκηση μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα.

Περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, καλύτερο το 2-0».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ