Το γκολ του Ρούντιγκερ έσωσε τον βαθμό για την Ρεάλ

Το γκολ του Ρούντιγκερ έσωσε τον βαθμό για την Ρεάλ

Με «χρυσό» σκόρερ τον Αντόνιο Ρούντιγκερ η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκπνοή κόντρα στην Σαχτάρ (1-1), γλιτώνοντας έτσι την πρώτη ήττα της στην Ευρώπη, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Με το μυαλό στο… Clasico η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στην Βαρσοβία, με σκοπό να αντιμετωπίσει την Σαχτάρ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Champions League. Και δεν ήθελε πολύ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, να πέσει θύμα… έκπληξης και να υποστεί την ήττα από τους Ουκρανούς.

Διαβάστε επίσης: Θρίαμβος της Μακάμπι επί της Γιουβέντους (2-0) – Έβαλε «φρένο» στη Σίτι η Κοπεγχάγη (0-0) (vids)

Σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο οι Ουκρανοί έβαλαν… δύσκολα στην «Βασίλισσα», η οποία χάρη στην αυτοθυσία του Ρούντιγκερ, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του έκτου ομίλου.

Η Σαχτάρ είχε πάρει το προβάδισμα, από το ξεκίνημα της επανάληψης (46′), χάρη στην όμορφη κεφαλιά του Ζουμπκόφ, με το τελικό 1-1 να διατηρεί τους Ουκρανούς «ζωντανούς» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. 

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Τραορέ (77’ Σικάν), Μπόνταρ, Κονόπλια, Μιχαϊλιτσένκο, Στεπανένκο, Ματβιγένκο, Μπονταρένκο, Σουντάκοβ (81’ Ντζούρασεκ), Μούντρικ (85’ Πέτριακ), Ζούμπκοβ (81’ Τέιλορ)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Νάτσο, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί (68’ Αλάμπα), Ρίντιγκερ, Κρόος, Βαλβέρδε (68’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (57’ Μόντριτς), Αζάρ (57’ Βινίσιους), Ροδρίγο (68’ Ασένσιο), Μπενζεμά

H Λειψία… πίκρανε τον Γιακουμάκη

Η Λειψία επιβλήθηκε 2-0 της Σέλτικ στη Γλασκώβη για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League σε ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Το προβάδισμα στους Γερμανούς, έδωσε ο Βέρνερ στο 75′, με τον Φόρμπεργκ δέκα λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, «σφραγίζοντας» έτσι την νίκη της ομάδας του.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Τέιλορ, Γεντς, Αμπάντα (42’ Φόρεστ), Κάρτερ Βίκερς, Ο’Ράιλι, Γιουράνοβιτς, Μαεντά (80’ Μπερναμπέι), Χατάτε (66’ Μούι), Χακσαμπάνοβιτς (66’ Τέρνμπουλ), Φουρουχάσι  (66’ Γιακουμάκης)

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Σιμακάν (76’ Χένρικς), Ορμπάν, Αϊνταρά (82’ Ντιαλό), Ράουμ, Γκβάρντιολ, Σλάγκερ, Σομποσλάι (76’ Φόρζμπεργκ), Αντρέ Σίλβα (76’ Πόουλσεν), Βέρνερ, Ενκουνκού (88’ Νοβόα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ