Δεν παραιτείται και… μαντρώνει τους παίκτες της Γιουβέντους ο Αλέγκρι!

Δεν παραιτείται και… μαντρώνει τους παίκτες της Γιουβέντους ο Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως δεν παραιτείται και εμφανίστηκε αποφασισμένος να γυρίσει το... χαρτί.

Η Γιουβέντους παραπαίει με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Τελευταίο παράδειγμα; Το χθεσινό κάζο στη Χάιφα. Η «Μεγάλη Κυρία» κουνάει… μαντήλι στο Champions League, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δηλώνει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο έμπειρος κόουτς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει το «καράβι», ανακοινώνοντας μάλιστα και ριτιρό μέχρι το ματς με την Τορίνο! Οι παίκτες της Γιουβέντους θα μείνουν μαντρωμένοι μέχρι και τον αγώνα του Σαββάτου, μήπως και αλλάξει η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Με την πλάτη στον τοίχο ο Λουτσέσκου στο Καραϊσκάκη

«Είναι δύσκολο να εξηγηθεί η κατάσταση. Δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρντ, ειδικά σε επίπεδο χαρακτήρα. Επιστρέφουμε στο σπίτι για να δουλέψουμε περισσότερο από πριν, οφείλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους, πριν ανακοινώσει ριτίρο.

«Αύριο γυρίζουμε στην Ιταλία και θα παραμείνουμε στο προπονητικό μας κέντρο, στην Κοντινάσα, μέχρι το ντέρμπι. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι πρόβλημα τεχνικό ή τακτικής, είναι ζήτημα καρδιάς και πάθους. Παίζουμε πάρα πολύ ατομικά και σε εμένα δεν αρέσει αυτό. Ήθελα να παίζαμε ως ομάδα και να είμαστε συμπαγείς και εμείς κάναμε το αντίθετο. Έχουμε τρεις ημέρες για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Τορίνο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, επαναλαμβάνοντας τη λέξη ντροπή, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί.

«Ο Ανιέλι έχει δίκιο, θα πρέπει να ντρεπόμαστε, κάναμε το χειρότερο πρώτο μέρος της σεζόν, τώρα θα πρέπει να αποσυρθούμε και να κοιταχτούμε στα μάτια, δεν είναι σωστό να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα την παραίτηση, είναι μία πρόκληση. Θα πρέπει να βγούμε από αυτή την κατάσταση με θάρρος και μεγάλο πάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ