Το «μακελειό» του Champions League: Η νέα «σφαλιάρα» της Γιουβέντους, η… κωμωδία του Εμπαπέ και ο «σίφουνας» Πότερ (vids)

Το «μακελειό» του Champions League: Η νέα «σφαλιάρα» της Γιουβέντους, η… κωμωδία του Εμπαπέ και ο «σίφουνας» Πότερ (vids)

Μια ακόμη τρελή βραδιά ολοκληρώθηκε στο Champions League... Το «σοκ» της Γιουβέντους, το νέο επεισόδιο της «σαπουνόπερας» Εμπαπέ, οι «γκέλες» των μεγάλων και ο φρέσκος «αέρας» του Πότερ στην Τσέλσι.

Πολλά ήταν τα αποτελέσματα που «σόκαραν» στη χθεσινή βραδιά. Η ήττα της Γιουβέντους στο Ισραήλ ωστόσο προκάλεσε τον μεγαλύτερο χαμό. Για ακόμη μια φορά φέτος, η ομάδα του Αλέγκρι απογοήτευσε.

Η ήττα στη Χάιφα ωστόσο από τη Μακάμπι με 2-0, ουσιαστικά την «πέταξε» εκτός Champions League. Διότι πλέον θα χρειαστεί δύο νίκες απέναντι σε Παρί και Μπενφίκα, αλλά και διάφορα αποτελέσματα ώστε να προκριθεί στη φάση των «16». Ούτε στα καλύτερα της όνειρα δηλαδή…

Διαβάστε επίσης: Το FourFourTwo «μίλησε»: Αυτός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών! (pics)

Την ίδια ώρα οι Ιταλοί γράφουν ότι η θέση του Μαξ Αλέγκρι τρίζει. Όχι ωστόσο τόσο ώστε να τον στείλει εκτός Τορίνο. Προς το παρόν ο Ιταλός κόουτς παραμένει τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας… Παρότι φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το… χάλι που παρουσιάζει η Γιουβέντους φέτος.

Η «σφαλιάρα» που δέχτηκε η Γιουβέντους δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Γενικότερα υπήρξαν αρκετοί μεγάλοι που δεν είχαν θετική βραδιά. Η Ρεάλ ήταν μια από αυτές παρότι δεν την… ένιωσε και πολύ την γκέλα.

Μάλιστα, με βάση και την εξέλιξη του αγώνα, η Βασίλισσα έφυγε και ικανοποιημένη από την πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου έγινε ο αγώνας με τη Σαχτάρ, καθώς ο Ρούντιγκερ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ίδια «γεύση» και για τη Μάντσεστερ Σίτι πάνω-κάτω. Οι «πολίτες» έχασαν ένα πέναλτι στο ξεκίνημα, ωστόσο αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες κόντρα στην Κοπεγχάγη. Το σκορ δεν άνοιξε ποτέ και έτσι η Σίτι «γκέλαρε» μετά από καιρό, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πάντως να σκέφτεται ήδη το μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ για την Premier League…
Από την άλλη, η Τσέλσι έδειξε και πάλι τη διαφορά και τη μεγάλη βελτίωση που παρουσιάζει από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Πότερ. Ο Άγγλος κόουτς παρουσίασε και στο Μιλάνο μια πολύ καλή και σφιχτή ομάδα η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μίλαν.

Οι «μπλε» έπιασαν από το ξεκίνημα τους Ιταλούς, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση με την αποβολή του Τομόρι και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι μέσα σε περίπου 15 λεπτά. Καμία αντίδραση από τη Μίλαν που πλέον «τρέχει» για να προκριθεί στους «16» καθώς χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να κόψει εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόσωπο της ημέρας πάντως δεν ήταν άλλος από τον Κίλιαν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ετοιμάζει το δεύτερο part της «σαπουνόπερας» του…

Μόλις 4,5 μήνες κράτησε η ηρεμία στο Παρίσι. Παρότι ο Κίλιαν Εμπαπέ «σφράγισε» την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μόλις τον περασμένο Μάιο, ο Γάλλος σούπερ σταρ κατάφερε να βάλει και πάλι «φωτιά» στην Πόλη του Φωτός και στον ευρωπαϊκό πλανήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Marca, ο Κίλιαν Εμπαπέ ζήτησε επίσημα από την Παρί να αποχωρήσει. Και μάλιστα όχι το επόμενο καλοκαίρι αλλά σύντομα, δηλαδή τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο Γάλλος σταρ κατάφερε μάλιστα να σκοράρει κόντρα στην Μπενφίκα, σε ένα ματς που το ποδόσφαιρο είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους Παριζιάνους. Η Μπενφίκα πάντως στάθηκε όρθια ξανά και κατάφερε να «κλέψει» και πάλι έναν βαθμό από την ομάδα του Γκαλτιέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ