Μυθικός Σαλάχ, έκανε το πιο γρήγορο χατ τρικ στο Champions League (vid)

Μυθικός Σαλάχ, έκανε το πιο γρήγορο χατ τρικ στο Champions League (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «πάρτι» της Λίβερπουλ απέναντι στη Ρέιντζερς (1-7) και πετυχαίνοντας τρία γκολ σε έξι λεπτά έσπασε το ρεκόρ του θεσμού.

Το όνομά του στη ιστορία του Champions League, με χρυσά γράμματα κατάφερε να γράψει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στην εκκωφαντική επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς με 7-1 στη Σκωτία.

Ο Αιγύπτιος πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 68ο λεπτό και πέτυχε τρία γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ρεντς». Το αξιοσημείωτο ωστόσο έχει να κάνει με το χατ τρικ του «Φαραώ» και με το γεγονός πως έγινε το πιο γρήγορο στην ιστορία του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Αγκαλιά με την πρόκριση η Ίντερ μετά από επική ματσάρα στο «Καμπ Νου (3-3) – Πάρτι της Μπάγερν στην Τσεχία (2-4)

Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ σκόραρε τρις, στο 75′, στο 80′ και στο 81′, δηλαδή σε έξι λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρεκόρ του Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε πετύχει τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, σε ένα παιχνίδι της Λυών με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, το οποίο κατά.. διαβολική σύμπτωση είχε λήξει κι αυτό 1-7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ