Λίβερπουλ: Η συμμετοχή του Νούνιες με τη Ρέιντζερς της κόστισε 4,57 εκατ. ευρώ

Λίβερπουλ: Η συμμετοχή του Νούνιες με τη Ρέιντζερς της κόστισε 4,57 εκατ. ευρώ

Η Λίβερπουλ συνέτριψε τη Ρέιντζερς με 7-1 στη Σκωτία, ο Ντάργουιν Νούνιες σκόραρε, το γεγονός πως αγωνίστηκε όμως ανάγκασε τη Λίβερπουλ να εκπληρώσει μια ειδική ρήτρα που είχε στο συμβόλαιο με την Μπενφίκα.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια μυθική εμφάνιση απέναντι στη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, την οποία διέσυρε με 7-1. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Μο Σαλάχ, όμως ανάμεσα στους σκόρερ των ρεντς ήταν και ο Ντάργουιν Νούνιες, του οποίου η συμμετοχή ωστόσο «πόνεσε» την τσέπη της αγγλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή με Τάιλερ Ντόρσεϊ – «Έκοψαν» 4 οι Ντάλας Μάβερικς, όχι τον διεθνή γκαρντ

Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ θα πρέπει να καταβάλλει στην Μπενφίκα το ποσό των 4,57 εκατ. ευρώ, μιας και υπήρχε μια σχετική συμφωνία με την ομάδα της Λισαβόνας, η οποία προέβλεπε πως σε περίπτωση που έπιανε τις 10 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αυτή ήταν υποχρεωμένη να πληρώσει το παραπάνω ποσό.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνίστηκε απόψε για 10η φορά με την κόκκινη φανέλα και εκπλήρωσε αυτόν τον στόχο. Μάλιστα υπάρχει και ακόμα ένα μπόνους, μα βάση το οποίο η Μπενφίκα θα καρπωθεί άλλα 9,7 εκατομμύρια ευρώ με το που θα συμπληρώσει 60 ματς με την Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ