Προκλητικός Μπαστόνι με… βίντεο στο Instagram μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα

Προκλητικός Μπαστόνι με… βίντεο στο Instagram μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα

Να εξοργίσει τους φίλους της Μπαρτσελόνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος μετά την ισοπαλία της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα (3-3) ανέβασε στο Instagram προκλητικό βίντεο...

Φαίνεται δεν του έφτανε του αμυντικού της Ίντερ Αλεσάντρο Μπαστόνι,  το «κάζο» που έπαθαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μετά την ισοπαλία 3-3 με την ομάδα του ήθελε να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα.

Μετά το ισόπαλο 3-3 με τους «νερατζούρι» στον αγώνα της χρονιάς οι «καταλανοί» βρίσκονται  με το ενάμισι πόδι στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού με νίκη των Ιταλών απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν την επόμενη αγωνιστική θα πουν και πάλι αντίο στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση από την φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζάν: Η πτήση και η «τρέλα» με Μαρσέλο (vid)

Σαν να μην έφτανε αυτό οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» δέχτηκαν και πικάρισμα από τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ντιμάρκο και Μπαρέλα με τον πρώτο να μεταφέρει τον δεύτερο με ένα καρότσι και τον Ιταλό αμυντικό να γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καθόλου αγχωτικό να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νόου, Νικολό Μπαρέλα, ετών 25».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ