Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 0-4: Τεσσάρα και «βλέπει» νοκ-άουτ μετά από εννιά χρόνια

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 0-4: Τεσσάρα και «βλέπει» νοκ-άουτ μετά από εννιά χρόνια

Η Μίλαν διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα νοκ-άουτ του Champions League από τη σεζόν 2013-14.

Μόνο νίκη ήθελε η Μίλαν στο Ζάγκρεμπ και τα κατάφερε διά περιπάτου. Η ομάδα του Πιόλι διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό και αν δεν χάσει την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα της από τη Σάλτσμπουργκ, θα πάρει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Champions League, για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2013-14.

Η Μίλαν ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, αλλά άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το έκανε πρώτη φορά στο 39′ με κεφαλιά του Γκάμπια από σέντρα του Τονάλι και στο δεύτερο ημίχρονο έστησε πάρτι. Ο Λεάο με πλασέ στο 49′ έκανε το 2-0 για τους «ροσονέρι», ο Ζιρού με πέναλτι στο 59′ το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λιούμπισιτς με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Λεάο.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ εξέλιξη 5 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου (vids)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Τσάτσιτς): Λιβάκοβιτς, Πέριτς, Σούταλο, Ριστόβσκι (58’ Σπίκιτς), Μίσιτς (75’ Μπουλάτ), Αντέμι (57’ Μπατούρινα), Ιβάνουσεκ, Μοχαράμι, Λιούμπιτσιτς, Ορσιτς (75’ Μποκάι), Πέτκοβιτς (58’ Ντρμιτς).

Μίλαν (Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κίερ, Γκάμπια, Ερναντέζ (70’ Μπάλο-Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (70’ Πομπέγκα), Ντε Κετελάρε (52’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς, Λεάο (70’ Μεσίας), Ζιρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ