Σούπερ εξέλιξη 5 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου (vids)

Σούπερ εξέλιξη 5 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου (vids)

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό από την Τουρκία – Τι ζήτησε ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην «έπιασε», αλλά στην Τουρκία ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αγωνίζεται στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμιρσπόρ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό μάλιστα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο 25χρονος εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις με την Αντάνα Ντεμιρσπόρ και έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 870 λεπτά συμμετοχής. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αφρικανού μεσοεπιθετικού έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας της γειτονικής χώρας, με τους οπαδούς του συλλόγου να επιθυμούν την παραμονή του Νιγηριανού άσου, αλλά και τον προπονητή της Αντάνα, Βινσένζο Μοντέλα, να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να προβεί στην αγορά του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία!

Διαβάστε επίσης: Η νέα… ζωή του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς (vids)

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, οι άνθρωποι της Αντάνα Ντεμιρσπόρ έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Χένρι Ονιεκούρου και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι όπως τονίζουν στα ρεπορτάζ τους οι Τούρκοι, το περασμένο καλοκαίρι ζητούσε κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει. Ένα ποσό, το οποίο δεν μπορούσε να δώσει η Αντάνα, όπως τονίζουν στη γειτονική χώρα και γι’ αυτό προχώρησε στον δανεισμό του.

Στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο σύλλογοι το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η οψιόν αγοράς θα γίνει υποχρεωτική σε περίπτωση που η Αντάνα Ντεμιρσπόρ καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή, μετά από 11 αναμετρήσεις, η ομάδα του Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 22 πόντους και είναι μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, με τον Αφρικανό να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Ονιεκούρου το καλοκαίρι του 2021 από την Μονακό, αλλά ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, έχοντας μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ