Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στη Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν το τέρμα που θα τους χαρίσει τη νίκη, με τη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα να είναι το χαμένο πέναλτι του Ριγιάντ Μαχρέζ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι οι «πολίτες» παρέμειναν πρώτοι με 11 πόντους, ενώ οι Γερμανοί πήγαν στους 8 και τη 2η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να παραβιάσει την εστία της Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί παρόλα αυτά βρήκαν χώρους και χτύπησαν στο ανοιχτό γήπεδο, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με περισσότερες τελικές από το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

Το δεύτερο μέρος είχε και τη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα, με τους «πολίτες» να κερδίζουν πέναλτι στο 58′, όμως ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόμπελ, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το 0-0.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σλότερμπεκ, Ζίλε, Τσαν, Χούμελς, Αζάρ (82′ Βολφ), Μουκοκό (82′ Μοντέστ), Ρέινα, Μπέλινγκχαμ, Αντεγέμι (73’ Μάλεν), Μπραντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Κανσέλο (47’ Ακάντζι), Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Μαχρέζ (88′ Πάλμερ), Φόντεν (81′ Γκρίλις), Άλβαρες, Χάαλαντ (47’ Μπ. Σίλβα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ