Ακόμη μια μέρα στη… δουλειά για τον Μέσι: «Βροχή» τα ρεκόρ, ξεπέρασε Πελέ (pics)

Ακόμη μια μέρα στη… δουλειά για τον Μέσι: «Βροχή» τα ρεκόρ, ξεπέρασε Πελέ (pics)

Ο Μέσι αποδεικνύει συνεχώς πως είναι από άλλον... πλανήτη. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν σταματά να προσθέτει το όνομά του δίπλα σε ρεκόρ.

Αλλη μια παράσταση στο ποδοσφαιρικό κοινό προσέφερε χθες ο Λιονέλ Μέσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε στα δίχτυα την Μακάμπι Χάιφα (7-2), με τον Pulga να σταματάει στα δύο γκολ και τις δύο ασίστ.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ… πετάει και το ματς με τους Ισραηλινούς ήταν απλά μια μέρα στη δουλειά. Ο Λίο κάνει «μάγια» στα πρώτα ματς της σεζόν, έχοντας αφήσει πίσω του την προβληματική, πρώτη χρονιά στο Παρίσι. Το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο για τον 35χρονο, που κουβαλάει στις πλάτες του την Παρί Σεν Ζερμέν του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: Η ιστορία μιας καταστροφής

Οι περσινές χαμηλές πτήσεις στη Γαλλία, έχουν δώσει τη θέση τους στα μυθικά επιτεύγματα των εφετινών πρώτων αγώνων. Ο Pulga άκουσε πολλά για τις εμφανίσεις του μακριά από την Βαρκελώνη και με το ξεκίνημα της σεζόν, δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις. Ο Μέσι σημείωσε δύο απίθανα τέρματα κόντρα στη Μακάμπι, σέρβιρε άλλα δύο γκολ και έδειξε ξανά πως βρίσκεται στα… καλύτερά του.

Lionel Messi in 135 minutes of football since the Ballon d’Or ceremony he was left out of:

Ο 35χρονος άσος τρελαίνει κάθε στατιστική κατηγορία, μετρώντας 15 γκολ και 12 ασίστ σε 18 ματς με την Αργεντινή και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέσι κάνει πράγματα και θαύματα, σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλη άμυνα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ για το Μουντιάλ που έρχεται.

Ο Pulga πετάει… φωτιές, με το ένα ρεκόρ να διαδέχεται το άλλο. Ο Λίο δεν σταματά πουθενά, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα με τις επιδόσεις του στους αγωνιστικούς χώρους. Με το πάρτι που έστησε κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, ο Μέσι ξεπέρασε σε γκολ και ασίστ τον Πελέ (!), ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που φτάνει τα 80 τέρματα στη φάση των ομίλων.

Παράλληλα, είναι ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό γκολ και τελικών πασών στα κορυφαία πρωταθλήματα. Τρομερά πράγματα από τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων.

Σε beast mode ο Λιονέλ Μέσι, διαλύει κάθε αμυντικό πλάνο των αντιπάλων. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ασταμάτητος, δείχνοντας πανέτοιμος και για την πρόκληση στα γήπεδα του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ