Μπριζ – Πόρτο 0-4: Επέστρεψαν την τεσσάρα και… βλέπουν ακόμη και πρωτιά οι «Δράκοι»

Μπριζ – Πόρτο 0-4: Επέστρεψαν την τεσσάρα και… βλέπουν ακόμη και πρωτιά οι «Δράκοι»

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Πόρτο την Μπριζ, την οποία διέλυσε με 4-0 στο Βέλγιο και ελπίζει ακόμη και για την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο η Μπριζ είχε διαλύσει με 4-0 την Πόρτο στο «Ντραγκάο» προκαλώντας αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με τους «Δράκους» να μην ξεχνούν εκείνο το κάζο και να ανταποδίδουν με τον ίδιο τρόπο στο Βέλγιο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έφυγε νικήτρια με 4-0 από την έδρα της Μπριζ, την οποία έφτασε στον πόντο και ελπίζει ακόμη και για την πρώτη θέση στον όμιλο ενώ έγινε ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη. Κομβικός ο ρόλος του Ντιόγκο Κόστα στο ματς, αφού έπιασε δύο φορές το πέναλτι του Λανγκ με το σκορ στο 0-1.

Η Πόρτο ήταν από το ξεκίνημα του ματς η ομάδα που έψαξε περισσότερο το γκολ και το βρήκε στο 33′ όταν ο Οτάβιο έβγαλε κάθετη για τον Ταρέμι κι εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1. Η φάση «κλειδί» του ματς ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μπριζ να κερδίζει πέναλτι στο 48′. Ο Βανάκεν το εκτέλεσε και ο Κόστα απέκρουσε κρατώντας το μηδέν. Ο Όλιβερ ωστόσο έδειξε επανάληψη και αυτή τη φορά εκτελεστής ήταν ο Λανγκ, με τον Κόστα να νικά και αυτόν με σπουδαία επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα σενάρια για τον Ολυμπιακό: Τι ψάχνει στη Γερμανία, τι θέλει στο Ναντ – Καραμπάγκ, τι συμβαίνει στην ισοβαθμία (vids)

Κι αφού δεν έγινε το 1-1, ήρθε το 0-2 στο 57′ όταν ο Εβανίλσον κέρδισε μια κόντρα και από κοντά πλάσαρε εύστοχα. Ο Εουστάκιο με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-3 στο 60′ και το τελικό 0-4 έγραψε ο Ταρέμι στο 70′ μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια.

Μπριζ: Μινιολέ, Οντόι (71’ Μέιερ), Μέχελεν, Σιλά (71’ Μπογιατά), Νίλσεν (80’ Μπαλάντα), Βανάκεν, Μπιουκάναν, Ονιεντικά (80’ Αουντόουρ), Σκοβ Όλσεν (71’ Νούσα), Γιουτγκλά, Λανγκ

Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Καρδόσο, Κάρμο, Ουρίμπε, Ζαϊντού (77’ Βέντελ), Οτάβιο, Εουστάκιο (77’ Μπρούνο Κόστα), Πεπέ (88’ Τόνι Μαρτίνεθ), Εβανίλσον (88’ Ροδρίγο Κονσεϊσάο), Γκαλένο (77’ Βερόν), Ταρεμί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ