Ίντερ – Βικτόρια Πλζεν 4-0: Οι «νερατζούρι» έστειλαν στο Europa League την Μπαρτσελόνα

Ίντερ – Βικτόρια Πλζεν 4-0: Οι «νερατζούρι» έστειλαν στο Europa League την Μπαρτσελόνα

Η Ίντερ έκανε το χρέος της νικώντας τη Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ του Champions League, στέλνοντας την Μπαρτσελόνα στο Europa League.

Αποστολή εξετελέσθη για την Ίντερ, που έκανε περίπατο απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Champions League. Το θαύμα στο οποίο ήλπιζε η Μπαρτσελόνα για μείνει ζωντανή δεν ήρθε και έτσι οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν χωρίς κανένα κίνητρο και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Ιταλοί κόντρα στην αδύναμη Πλζεν με τον Έντιν Τζέκο να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτο ξέσπασμα Τσιτσιπά στον πατέρα του: «Είσαι μ@λ@κ@ς, φύγε» (vid)

Η Ίντερ ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι την αναμέτρηση γνωρίζοντας πως με νίκη θα έκλεινε θέση για τα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο 25′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, η οποία ήταν μάλιστα τριπλή. Ο Ντιμάρκο σε δύο περιπτώσεις και ο Μικιταριάν στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Στάνεκ. Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Αρμένιος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπαστόνι και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Στο 42′ ο Τζέκο έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία μετά το γύρισμα πάρε-βάλε του Ντιμάρκο για το 2-0.

Με το δεύτερο ημίχρονο να έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα οι «νερατζούρι» βρήκαν ακόμα δύο γκολ. Αρχικά στο 66′ και πάλι ο Τζέκο πλάσαρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πραγματοποίησε την επιστροφή του μετά από δύο μήνες απουσίας και με σουτ από κοντά έγραψε το τελικό 4-0.

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71′ Ασλάνι), Μχιταριάν (83′ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (77′ Γκόσενς), Λαουτάρο (83′ Λουκάκου), Τζέκο (71′ Κορέα)

Βικτόρια Πλζεν: Στάνεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Τιτζάνι (52′ Γεμέλκα), Χάβελ, Κάλβαχ (70′ Εντιαγέ), Μπούχα, Μοσκέρα, Γίρκα (46′ Χόλικ), Μπάσεϊ (46′ Χόρι), Βλκάνοβα (84′ Πίλαρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ